• DOBRE VESTI IZ PLIVAČKOG KLUBA PROLETER

    ZRENJANIN – Na međunarodnom plivačkom mitingu „Mlade nade“, održanom u Kikindi, plivači „Proletera“ osvojili su sedam medalja. Zlatom i srebrom okitio se Justin Cvetkov, zlatom Srđan Štrbac, a bronzane medalje osvojili su Aleksandar Dimitrijević (dve) i Viktorija Trankulov (dve). Na Kupu Banatul, održanom u Rešicama (Rumunija), plivači „Proletera“ nastupili su sa 12 takmičara. Vuk Šuvački […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOBRE VESTI IZ PLIVAČKOG KLUBA PROLETER

    ZRENJANIN – Na međunarodnom plivačkom mitingu „Mlade nade“, održanom u Kikindi, plivači „Proletera“ osvojili su sedam medalja. Zlatom i srebrom okitio se Justin Cvetkov, zlatom Srđan Štrbac, a bronzane medalje osvojili su Aleksandar Dimitrijević (dve) i Viktorija Trankulov (dve).

    Justin Cvetkov
    Justin Cvetkov

    Na Kupu Banatul, održanom u Rešicama (Rumunija), plivači „Proletera“ nastupili su sa 12 takmičara. Vuk Šuvački osvojio je tri bronzane medalje, na 50 leđno, prsno i kraul. Treneri ekipe su bili Dragan Jocić i Milorad Radišić.

    Vuk Šuvački
    Vuk Šuvački

    Plivački klub „Proleter“, predvođen Ivanom Lenđerom, će 22. i 23. oktobra učestvovati na međunarodnom takmičenju „13. novembar“ u Skoplju. Ekipu će voditi Pejinović i Radišić.

    Posle dve godine provedene u Dubaiju, naš proslavljeni olimpijac Ivan Lenđer se vratio u Zrenjanin, gde će nastaviti svoj trenažni proces zajedno sa šefom struke PK „Proleter“ i selektorom reprezentacije Dejanom Pejinovićem.

    Ivan je u međuvremenu završio Fakultet za sport sa usmerenjem plivanje i u klubu će pored plivačkog dela raditi i kao trener mlađih selekcija. Takođe će biti promoter škole plivanja PK „Proleter“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport