• DEVET ZLATNIH MEDALJA NA BAŠAIDSKOM KUPU

    BAŠAID – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupio je na Međunarodnom karate turniru „Bašaid kup“, koji je održan u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije. Na takmičenju je učestvovalo preko 180 takmičara iz Srbije i Rumunije. Zrenjaninski klub je predstavljalo 18 takmičara, a ostvaren je sledeći rezultat: KATE POJEDINAČNO: Zlato su osvojili Damjan Ludoški, Bojana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEVET ZLATNIH MEDALJA NA BAŠAIDSKOM KUPU

    BAŠAID – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupio je na Međunarodnom karate turniru „Bašaid kup“, koji je održan u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije.

    banatski-cvet

    Na takmičenju je učestvovalo preko 180 takmičara iz Srbije i Rumunije. Zrenjaninski klub je predstavljalo 18 takmičara, a ostvaren je sledeći rezultat:

    KATE POJEDINAČNO: Zlato su osvojili Damjan Ludoški, Bojana Radosavljević, Nenad Stanaćev, Sanja Mrkajić i Jovan Pardanjac. Srebro su osvojili Nikola Adamov, Stefan Gospodinački i Ilija Momirski. Bronzu su osvojili Adrian Kelemen, Evelin Nikolić, Ivan Mučanj, Iva Šakotić, Vuk Petković, Nenad Bogaseniev i Rade Mrkajić.

    BORBE POJEDINAČNO: Zlato su osvojili Biljana Bašić, Igor Popov, Nenad Stanaćev i Rade Mrkajić, dok je srebro osvojila Sanja Mrkajić.

    Ekipu je vodio pomoćni trener Karate kluba „Banatski cvet“ Igor Popov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport