• Devet medalja za karatiste Zrenjanina sa Kupa Srbije za pionire i nade

    Kup Srbije u karateu za pionire i nade održan je proteklog vikenda u Čačku. Karatisti Zrenjanina su na ovom takmičenju imali zapažen nastup i osvojili su ukupno devet medalja – dve zlatne, pet srebrnih i dve bronzane.   U Karate klubu Zrenjanin kažu da ih posebno raduju medalje u ekipnoj konkurenciji muških i ženskih nada. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Devet medalja za karatiste Zrenjanina sa Kupa Srbije za pionire i nade

    Kup Srbije u karateu za pionire i nade održan je proteklog vikenda u Čačku. Karatisti Zrenjanina su na ovom takmičenju imali zapažen nastup i osvojili su ukupno devet medalja – dve zlatne, pet srebrnih i dve bronzane.

     

    U Karate klubu Zrenjanin kažu da ih posebno raduju medalje u ekipnoj konkurenciji muških i ženskih nada. Oni su osvojili srebrne medalje i dokazali svoj potencijal.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marijana Berbakov osvojila dve bronze na Evropskom masters prvenstvu u plivanju

     

    Mušku ekipu nada činili su Ivan Lagundžija, Jevrem Bala, Marko Ćušić i Mateja Cvijanović, dok su žensku činili Mila Salapura, Staša Ristović, Sara Šušak i Jana Danić.

     

    U pojedinačnoj konkurenciji, zlatne medalje su osvojili Jevrem Bala (nade 2010 +55kg) i Mila Salapura (nade 2010 +54kg).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Srebrne medalje su osvojili Ivan Lagundžija (nade 2010 +55kg), Marko Ćušić (nade 2010 -45kg) i Sara Šušak (nade 2010 -49kg), dok su bronzane medalje osvojili Mateja Cvijanović (nade 2011 -37kg) i Jana Danić (nade 2011 -45kg).

     

    Pionirka Sofija Stojšić osvojila bronzu na Balkanskom šampionatu u tekvondou

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport