• Delić predvodio SAS do trijumfa nad Piroćancima

    KMF SAS – KMF Pirot 9:3 ( poluvreme 6:0 )   Ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je juče, pred domaćom publikom, drugu uzastopnu pobedu u novom prvenstvu Druge futsal lige Srbije. Trijumf je ostvaren u duelu sa solidnim timom Pirota, ubedljivim rezultatom 9:3.     Ka novoj pobedi tim iz Zrenjanina predvodio je raspoloženi Delić, koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Delić predvodio SAS do trijumfa nad Piroćancima

    KMF SAS – KMF Pirot 9:3 ( poluvreme 6:0 )

     

    Ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je juče, pred domaćom publikom, drugu uzastopnu pobedu u novom prvenstvu Druge futsal lige Srbije. Trijumf je ostvaren u duelu sa solidnim timom Pirota, ubedljivim rezultatom 9:3.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Ka novoj pobedi tim iz Zrenjanina predvodio je raspoloženi Delić, koji je na ovoj utakmici postigao čak četiri gola. Kod domaćina u listu strelaca upisali su se još Radenković sa tri gola, kao i Blažić i Rašić sa po jednim pogotkom.

     

    Strelci za goste bili su Pešić sa dva i Nikolić sa jednim postignutim golom. U narednom kolu, 5. oktobra, ekipa SAS-a gostuje Kolubari iz Lazarevca.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport