• Dečaci iz FK Proleter imali privilegiju da treniraju na Zvezdinom stadionu

    Dečaci iz zrenjaninskog FK Proleter imali su privilegiju da treniraju na terenima iza juga Marakane. Tom prilikom, odmerili su snage sa fudbalerima Crvene zvezde rođenim 2007. i 2008. godine, koji već nose crveno-beli dres.   Najmlađi fudbaleri FK Proleter, naime, uz vršnjake iz Kraljeva i Šapca, pokazali su se kao najbolji u Zvezdinim regionalnim centrima. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dečaci iz FK Proleter imali privilegiju da treniraju na Zvezdinom stadionu

    Dečaci iz zrenjaninskog FK Proleter imali su privilegiju da treniraju na terenima iza juga Marakane. Tom prilikom, odmerili su snage sa fudbalerima Crvene zvezde rođenim 2007. i 2008. godine, koji već nose crveno-beli dres.

     

    Najmlađi fudbaleri FK Proleter, naime, uz vršnjake iz Kraljeva i Šapca, pokazali su se kao najbolji u Zvezdinim regionalnim centrima.

     

    Predvođeni trenerima Denijem Teljigovićem i Vladimirom Grbušićem, kao i koordinatorom regionalnog centra Zrenjanin Amirom Teljigovićem, 18 dečaka iz Zrenjanina je treniralo na najvećem srpskom stadionu. Oni su bili i gosti utakmice odigrane između Crvene zvezde i Vojvodine.

     

    fk proleter

     

    Pročitajte još: Gradski derbi pripao stonoteniserima Banata (Foto)

     

    Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštio da ulaže u omladinsku školu. Kreiranje regionalnih centara i potpisivanje ugovora o saradnji sa Proleterom iz Zrenjanina, Feniksom iz Šapca i Apolonom iz Kraljeva je značajan korak u unapređivanju Zvezdine fabrike talenata.

     

    „Dečaci rođeni 2007. i 2008. godine, koji su skrenuli pažnju u našim regionalnim centrima, dobili su poziv i priliku da dođu na terene naše omladinske škole. Oni su odmerili snage sa vršnjacima koji već nose crveno-beli dres“, saopštila je Crvena zvezda.

     

    Koordinator baze omladinske škole FK Crvena zvezda Vladimir Cvjetićanin je kazao da su organizovani ovi treninzi, odnosno utakmice, kako bi uporedili kvalitet dece koja već nastupaju za klub u odnosu na one koji su skrenuli pažnju na sebe u regionalnim centrima.

     

    – Naši treneri se upoznaju sa decom i imaju zadatak da ih prate i narednih godina. Onda svi zajedno procenjujemo da li neko poseduje talenat za Crvenu zvezdu – objasnio je Cvjetićanin.

     

    fk proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport