• Čuveni „Gardijan“ uvrstio Cvetićanina na listu najtalentovanijih igrača sveta

    Renomirani britanski list „Gardijan“ svake godine pravi listu 60 najboljih fudbalskih talenata na svetu. Ovog puta na njoj se našao i mladi Zrenjaninac Luka Cvetićanin, koji trenutno nastupa za FK Voždovac.   „Gardijan“ već godinama pravi izbore sa 60 najboljih 17-godišnjaka. Potom tokom narednih pet godina prati njihov razvoj, posmatrajući za koliko njih su bili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Čuveni „Gardijan“ uvrstio Cvetićanina na listu najtalentovanijih igrača sveta

    Renomirani britanski list „Gardijan“ svake godine pravi listu 60 najboljih fudbalskih talenata na svetu. Ovog puta na njoj se našao i mladi Zrenjaninac Luka Cvetićanin, koji trenutno nastupa za FK Voždovac.

     

    „Gardijan“ već godinama pravi izbore sa 60 najboljih 17-godišnjaka. Potom tokom narednih pet godina prati njihov razvoj, posmatrajući za koliko njih su bili u pravu.

     

    „Nije samo brzina zanimljiva kod igrača koji podseća na Ivana Perišića ili Gereta Bejla. Osim što su ga posmatrali Juventus i Benfika, on je tehnički jako dobar. Igra sa obe noge i vrlo je dobar na centaršutu“, opisuje ovaj britanski list Cvetićanina.

     

    gardijan o luki cvetićaninu

    Luka Cvetićanin kaže za portal zrenjaninski.com da je video vest koja kruži po medijima i da je veoma srećan zbog nje.

     

    – Počastvovan sam što sam izabran za jednog od najtalentovanijih igrača koji predstavljaju našu zemlju. Trenutno sam u dobroj formi, treniram i radim na sebi. U budućnosti ću se truditi da dam sve od sebe kako bih postao još bolji igrač. Svestan sam činjenice da nije mala stvar kada si izabran za takvo priznanje. Treba opravdati očekivanja, a ja ću dati svoj maksimum kako bi se moj san ostvario i kako bi se sva očekivanja opravdala. Veliko hvala mojoj porodici, mom timu i stručnim saradnicima, kao i mojim menadžerima što veruju u mene – poručio je Cvetićanin u izjavi za naš portal.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bojan Balaž: Posle utakmice sa Steauom TSC može da bude samo bolji

     

    Podsetimo, FK Voždovac je nedavno saopštio da u svojim redovima ima jednog od najbržih fudbalera u Evropi. A to je upravo Cvetićanin! Naime, u kontrolnom meču koji je Voždovac igrao protiv ekipe IMT, on je dostigao neverovatnu brzinu od 35,2 kilometara na čas prema pokazateljima GPS tehonologije, koju igrači ovog kluba nose na treninzima i utakmicama.

     

    gardijan o luki cvetićaninu

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport