Sport YSLAJDER

ČUVENI FUDBALER POSETIO ŠTAND SPORTSKOG SAVEZA (FOTO)

BEOGRAD – Sportski savez grada Zrenjanina učestvovao je na šestom po redu Međunarodnom sajmu sporta, koji je održan od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu.

 

Štand Sportskog saveza Zrenjanina posetio je fudbaler Zoran Bambi Tošić

 

Predstavljeni su rad saveza, svi uspesi zrenjaninskih sportskih kolektiva i pojedinaca, kao i sportska infrastruktura našeg grada. Iz Sportskog saveza grada Zrenjanina poručuju da je njihov štand bio jedan od najposećenijih.

 

Generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Aranacković u društvu golmana Partizana Vladimira Stojkovića

 

„Uspostavljeni su mnogobrojni kontakti sa teritorijalnim i granskim sportskim savezima, kao i sa predstavnicima sportskih organizacija iz mnogih sportova i visokoškolskim ustanovama. Gosti na našem štandu bili su svi najznačajniji sportski funkcioneri i mnogobrojni sadašnji i bivši sportisti koji su imali samo reči hvale upućene na rad i organizaciju našeg saveza. Takođe smo uzeli aktivno učešće na mnogim seminarima i prezentacijama, koje su održane tokom trajanja sajma“, navodi se u saopštenju Sportskog saveza Zrenjanina, kome je partner na ovom sajmu bila Javna ustanova „Sportski objekti“, dok su gosti bili predstavnici Crvenog krsta Zrenjanina.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz