• „Crni petak“ za zrenjaninsku košarku – prvi deo (Foto)

    KK Proleter – KK Zemun Fitofarmacija 70:78 (27:15, 11:17, 15:23, 17:23 )   Košarkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su i četvrti ovosezonski poraz. Oni su, naime, u okviru 9. kola Druge lige Srbije, pred domaćom publikom, u petak, 29. novembra, poraženi od ekipe Zemun Fitofarmacije rezultatom 70:78.     Izabranici Stefana Atanackovića odlično su otvorili meč, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Crni petak“ za zrenjaninsku košarku – prvi deo (Foto)

    KK Proleter – KK Zemun Fitofarmacija 70:78 (27:15, 11:17, 15:23, 17:23 )

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su i četvrti ovosezonski poraz. Oni su, naime, u okviru 9. kola Druge lige Srbije, pred domaćom publikom, u petak, 29. novembra, poraženi od ekipe Zemun Fitofarmacije rezultatom 70:78.

     

     

    Izabranici Stefana Atanackovića odlično su otvorili meč, te su prvu deonicu ubedljivo dobili sa dvanaest poena razlike. Međutim, to je bilo sve od Zrenjaninaca, pošto su gosti iz Zemuna ostatak utakmice bili dominantna ekipa na parketu Kristalne dvorane. Zasluženo su odneli bodove iz grada na obalama Begeja.

     

    Pročitajte još: Medison i Kristalna dvorana biće domaćini nekoliko sportskih događaja

     

    Najefikasniji u redovima KK Proleter bio je Miljan Rakić sa 18 postignutih poena. Po efikasnosti su ga u stopu pratili Vladimir Kovačević sa 16 i Milan Munižaba sa 15 ubačenih koševa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport