• Član Savate kluba Banat Predrag Klepić najuspešniji senior u prošloj godini

    Član Savate kluba Banat iz Zrenjanina Predrag Klepić proglašen je za najuspešnijeg seniora u prošloj godini, po izboru Savate saveza Vojvodine. Prošlogodišnjem prvaku Vojvodine u savateu priznanje je svečano uručeno na redovnoj godišnjoj skupštini saveza, održanoj u nedelju, u Žablju.   – Prošle godine, u suštini, nisam imao puno takmičenja, svega dva, ali sam se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Član Savate kluba Banat Predrag Klepić najuspešniji senior u prošloj godini

    Član Savate kluba Banat iz Zrenjanina Predrag Klepić proglašen je za najuspešnijeg seniora u prošloj godini, po izboru Savate saveza Vojvodine. Prošlogodišnjem prvaku Vojvodine u savateu priznanje je svečano uručeno na redovnoj godišnjoj skupštini saveza, održanoj u nedelju, u Žablju.

     

    – Prošle godine, u suštini, nisam imao puno takmičenja, svega dva, ali sam se na oba dobro pokazao. Prvi put, posle sedam godina, podigao sam takmičarsku kategoriju na 80 kilograma. Prethodno sam nastupao u kategoriji do 75 kilograma. Priznanje Savate saveza Vojvodine sam dobio jer sam 2022, na svom prvom takmičenju u novoj kategoriji, osvojio titulu prvaka Vojvodine. To mi je i najbolji prošlogodišnji uspeh – kaže za portal zrenjaninski.com Predrag Klepić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Najjači popusti ikada u Planeti Sport!

     

    On dodaje da mu ovo godišnje priznanje dosta znači, jer za 12 godina, koliko se takmiči, nije dobijao nagrade saveza, čak i kad je imao većih uspeha.

     

    – Zbog toga mi je posebno drago što sam sada baš ja izabran, naročito imajući u vidu da većina reprezentativaca Srbije dolazi baš iz Vojvodine i ulazi u izbor za nagradu – ističe Klepić.

     

    predrag klepić

     

    Želi da se posveti mlađim borcima

     

    Od početka ove godine Predrag nije nastupao na takmičenjima jer je, kako kaže, želeo da se više posveti mlađim borcima i da im prenese znanje koje je stekao.

     

    – Ovo, naravno, ne znači da ne treniram. Naprotiv, treniram i dalje svakog dana, kao i svi takmičari, ako ne i više. Međutim, s obzirom na to da u klubu imam najviše i takmičarskog i iskustva sa treninzima, osetio sam potrebu da malo više prenosim znanje novim generacijama, a da ga malo manje primenjujem na takmičenjima. Iskreno, s ponosom mogu reći da retko šta što sam želeo nisam osvojio u ovom sportu – navodi Klepić.

     

     

    Priznaje, ipak, da ga je godišnje priznanje podstaklo na preispitivanje odluke u vezi sa takmičenjima i mečevima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičar Petrovgrada Mihajlo Ružić trijumfovao u 14. kolu bokserske lige Srbije

     

    – Razmišljam da opet uđem u ring kao takmičar. Mislim da će se to definitivno i desiti u budućnosti, ali ćemo još videti da li do kraja godine. Svakako mi ova nagrada, pored mojih trenera i drugara, predstavlja vetar u leđa. Treninga, iskustva i uspešnih godina mi ne manjka, a siguran sam da mogu još toga postići u mojoj novoj kategoriji – zaključuje Predrag Klepić.

     

    predrag klepić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport