• Četvrta ovosezonska pobeda fudbalera Radničkog (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Omladinac (Novi Banovci) 2:0 (poluvreme 1:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog ostvarili su i četvrtu ovosezonsku pobedu. Oni su na travnatoj podlozi stadiona kraj Skrobare, u sredu, 7. oktobra, savladali goste iz Novih Banovaca, veoma neugodnu ekipu FK Omladinac, rezultatom 2:0.   PROČITAJTE JOŠ: Bojan Balaž: Posle utakmice sa Steauom TSC […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četvrta ovosezonska pobeda fudbalera Radničkog (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Omladinac (Novi Banovci) 2:0 (poluvreme 1:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog ostvarili su i četvrtu ovosezonsku pobedu. Oni su na travnatoj podlozi stadiona kraj Skrobare, u sredu, 7. oktobra, savladali goste iz Novih Banovaca, veoma neugodnu ekipu FK Omladinac, rezultatom 2:0.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bojan Balaž: Posle utakmice sa Steauom TSC može da bude samo bolji

     

    Povela je četa Predraga Kandića u 17. minutu iz penala, koji je uspešno realizovao Marko Kovačević. Najstroža kazna je usledila nakon prekršaja nad Stefanom Gajilovićem u kaznenom prostoru gostujućeg tima. Konačnih 2:0 postavljeno je u 67. minutu susreta. Kovačević je povukao loptu po desnoj strani, uposlio usamljenog Gajilovića, kojem nije bilo teško da je prosledi u nebranjeni deo mreže gostiju.

     

     

    Sa tri nova boda, crveno-crni iz Zrenjanina popeli su se na jedanaesto mesto na tabeli. U narednom kolu, Zrenjanince očekuje veoma nezgodno gostovanje protiv četvrtoplasirane ekipe na tabeli, OFK Vršac.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport