• Četiri najbolja srpska vaterpolo kluba nastupiće u Zrenjaninu!

    Danas je u Beogradu, u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije, najavljen finalni turnir vaterpolo Kupa Srbije 2018/2019, na kojem će nastupiti četiri najbolja srpska vaterpolo kluba. Turnir će biti održan za vikend na Gradskom bazenu u Zrenjaninu.   – Želeo bih da se zahvalim gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću i Gradu Zrenjaninu na velikoj pomoći koju pružaju srpskom vaterpolu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četiri najbolja srpska vaterpolo kluba nastupiće u Zrenjaninu!

    Danas je u Beogradu, u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije, najavljen finalni turnir vaterpolo Kupa Srbije 2018/2019, na kojem će nastupiti četiri najbolja srpska vaterpolo kluba. Turnir će biti održan za vikend na Gradskom bazenu u Zrenjaninu.

     

    – Želeo bih da se zahvalim gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću i Gradu Zrenjaninu na velikoj pomoći koju pružaju srpskom vaterpolu danas. Posebno mi je zadovoljstvo što se, kako sam obavešten, Vaterpolo klub Proleter iz Zrenjanina ponovo vraća u igru. Nadam se da će turnir proći u najboljem redu, a neka najbolji pobedi – rekao je Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza Srbije.

     

    – Počastvovani smo što smo domaćini ovako velikom sportskom događaju – rekao je gradonačelnik Janjić. – Imamo odlične uslove, dobar bazen, a verujemo da će se i naš Vaterpolo klub Proleter, sa novim rukovodstvom, vratiti na staze stare slave. Podsetio bih da smo bili dobri domaćini i vaterpolo reprezentaciji i verujem da ćemo to biti i ovog vikenda, istakao je Janjić.

     

    U ime domaćina, obratio se i Dragoljub Bjeloglav, novi predsednik Vaterpolo kluba Proleter.

     

    – Vaterpolo se u Zrenjaninu igra 72 godine. Poslednjih godina ne možemo se pohvaliti rezulatatima. Ipak, novo rukovodstvo, a to je jedna grupa entuzijasta, rešeno je da vrati klub u Prvu A ligu.  Nadam se da ćemo u tome uspeti. Ovakvi događaji, kao što je finale kupa, veliki su podsticaj za razvoj vaterpola u Zrenjaninu – istakao je Bjeloglav.

     

    Turnir počinje u subotu, 22. decembra, kad će se sastati polufinalni parovi, i to Radnički i Nais, od 19.45 časova, i Partizan i Šabac, od 21.30 časova.

     

    Finalna utakmica na programu je 23. decembra, od 20 sati. Nastupiće pobednici prvog i drugog polufinalnog para.

     

    Prodaja ulaznica po ceni od 200 dinara je na blagajnama Gradskog bazena i Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport