• ČELNICI RUKOMETNOG KLUBA PROLETER PODNELI OSTAVKE

    ZRENJANIN – Predsednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Proleter Zoran Dimitrić i predsednik Skupštine kluba Budimir Jovanović podneli su ostavke na te funkcije, na vanrednoj izbornoj skupštini.     Na predlog Dimitrića, za novog predsednika Upravnog odbora jednoglasno je izabran diplomirani inženjer rudarstva Stevan Medarević, zaposlen u NIS-u, koji je prošao Proleterovu omladinsku školu i branio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ČELNICI RUKOMETNOG KLUBA PROLETER PODNELI OSTAVKE

    ZRENJANIN – Predsednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Proleter Zoran Dimitrić i predsednik Skupštine kluba Budimir Jovanović podneli su ostavke na te funkcije, na vanrednoj izbornoj skupštini.

     

    rukomet - proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Na predlog Dimitrića, za novog predsednika Upravnog odbora jednoglasno je izabran diplomirani inženjer rudarstva Stevan Medarević, zaposlen u NIS-u, koji je prošao Proleterovu omladinsku školu i branio boje Gradnulice i nekoliko klubova iz okoline. Ovom prilikom kooptirani su i novi članovi Skupštine – Goran Krčmar i Petar Medarević, a novi član UO je Bekim Rukeci.

     

    Kako je najavljeno, novi predsednik Skupštine, nakon ostavke Jovanovića, biće izabran za tri nedelje, na novoj sednici najvišeg klupskog tela.

     

    – Hteo sam i ranije da napustim mesto prvog čoveka Upravnog odbora, ali su ljudi iz tima tražili da ostanem. Imao sam i zdravstvenih problema i jednostavno više nisam mogao da nosim teret – izjavio je Dimitrić, zahvaljujući se svima u klubu na saradnji.

     

    Budimir Jovanović je, obrazlažući ostavku, kazao da oseća odgovornost, jer nije uspeo da dobije podršku Grada, privrede i nekih institucija.

     

    – Bez podrške Grada klub nije mogao bolje da funkcioniše. Dosta vremena sam bio tu i možda je došlo do prezasićenja – naglasio je Jovanović.

     

    Dodatni problem predstavlja to što je Proleter u finansijskim problemima i što su klub napustila šestorica igrača – braća Stanko i Slobodan Dimitrić, Spahić, Vukoje, Karanović i Knežević.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport