• CAFFE BACARDI POBEDNIK ZIMSKOG TURNIRA! (FOTO)

    ZRENJANIN – Ovogodišnje, šesto po redu izdanje Zimskog turnira u malom fudbalu je završeno. U nedelju, 14. januara, odigrane su finalne utakmice u svim kategorijama, a ovaj događaj imao je i humanitarni karakter.     Naime, organizatori su, uz pomoć zrenjaninskog Cvrenog krsta, prikupljali slatkiše koji će na Svetosavskom balu biti prosleđeni deci bez roditeljskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    CAFFE BACARDI POBEDNIK ZIMSKOG TURNIRA! (FOTO)

    ZRENJANIN – Ovogodišnje, šesto po redu izdanje Zimskog turnira u malom fudbalu je završeno. U nedelju, 14. januara, odigrane su finalne utakmice u svim kategorijama, a ovaj događaj imao je i humanitarni karakter.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Naime, organizatori su, uz pomoć zrenjaninskog Cvrenog krsta, prikupljali slatkiše koji će na Svetosavskom balu biti prosleđeni deci bez roditeljskog staranja.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa Caffe Bacardi, drugoplasirani su bili General Solution, dok je treće mesto osvojila ekipa iz Kačareva.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Radin, za najboljeg strelca Nedeljko Šarenac, a najbolji igrač je Đura Rodić.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Rezultati postignuti u finalu su sledeći:

     

     

    Predstavnik organizatora turnira Ivan Mikalački rekao je da je ovo takmičenje trajalo 16 radnih dana, uz učešće više od 600 takmičara.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Više od trećine njih su sasvim mladi igrači, a finale, uz puno golova, takođe pokazuje kvalitet ovog turnira. Možda su neke ekipe malo razočarane plasmanom, ali to je fudbal, to je sport, i mi im želimo sreću na narednom turniru za koji se nadam da će biti još masovniji i još bolje organizovan – kazao je Mikalački.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podsetimo, medijski sponzor ovogodišnjeg Zimskog turnira u malom fudbalu bio je informativni portal zrenjaninski.com.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški  

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport