• Bugarski borac osvojio SBC pojas, Tomislav Milić dobio meč! (Foto, Video)

    Ono što su obećali – to su i ispunili. Organizatori MMA turnira Serbian Battle Championship, 24. po redu, priredili su večeras u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu pravi borilački spektakl!   Sedam borbi u heksagonu i četrnaest boraca iz raznih krajeva sveta imala je priliku da vidi zrenjaninska publika na ovom turniru.     U borbi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bugarski borac osvojio SBC pojas, Tomislav Milić dobio meč! (Foto, Video)

    Ono što su obećali – to su i ispunili. Organizatori MMA turnira Serbian Battle Championship, 24. po redu, priredili su večeras u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu pravi borilački spektakl!

     

    Sedam borbi u heksagonu i četrnaest boraca iz raznih krajeva sveta imala je priliku da vidi zrenjaninska publika na ovom turniru.

     

     

    U borbi večeri, Vladislav Kanchev iz Bugarske uspeo je da pobedi Iranca Nasera Kalantarija nokautom u prvoj rundi i tako osvoji SBC pojas u velter kategoriji.

     

    Tomislav Milić iz Žitišta, koji je sa tribina imao ogromnu podršku, ostvario je odličan debitantski nastup u MMA borbama. On je uspeo da u drugoj rundi tehničkim nokautom savlada protivnika Milana Ćulibrka iz Bača.

     

     

    Maksim Kolosov iz Rusije je pobedio Hrvata Ivana Lukšića tehničkim nokautom u prvoj rundi, dok je Enis Mučaj iz Hrvatske na isti način savladao protivnika Veljka Vulovića iz Beograda.

     

    U meču između Roberta Mecanovcija i Roberta Špoljarića, obojica iz Srbije, kao pobednik je izašao Špoljarić, dok je Oleg Manzhuev iz Rusije tehničkim nokautom u prvoj rundi savladao Stefana Smiljanića iz Srbije.

     

     

    Prvi meč koji je večeras bio na programu završen je bez pobednika. Naime, čečenski borac Tarhan „The Hulk“ Ibragimov je slučajno udario Hrvata Zorana Đođa u genitalije. Pošto Đođ nije mogao da nastavi borbu, ovaj meč je poništen.

     

     

    U nastavku pogledajte kako je izgledao ulazak Tomislava Milića u heksagon.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]