• Budućnost savladala ŽAK, Mihajlo Kondić briljirao u dresu Crnjana

    Fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje savladali su na svom terenu, u okviru 20. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin, ŽAK iz Kikinde rezultatom 3:2, a za igrača utakmice proglašen je igrač domaćih Mihajlo Kondić.   Strelci za Budućnost bili su Stojičić u 24, Lukin u 69. i Oljača u 82. minutu, a za goste iz Kikinde […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Budućnost savladala ŽAK, Mihajlo Kondić briljirao u dresu Crnjana

    Fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje savladali su na svom terenu, u okviru 20. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin, ŽAK iz Kikinde rezultatom 3:2, a za igrača utakmice proglašen je igrač domaćih Mihajlo Kondić.

     

    Strelci za Budućnost bili su Stojičić u 24, Lukin u 69. i Oljača u 82. minutu, a za goste iz Kikinde Radivojac u 18. i Zoretić u 36. minutu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prolećni kup Banata: Plivačima Proletera sedam medalja

     

    Crnjani su upisali četvrtu pobedu u nizu, ovog puta u duelu sa liderom na tabeli. Time su nagovestili mogućnost osvajanja drugog mesta koje bi im donelo baraž za popunu Vojvođanske lige.

     

    Posle 19 odigranih kola, FK Budućnost se nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa 35 bodova, devet manje u odnosu na prvoplasirani ŽAK.

     

    – Izuzetno sam zadovoljan kako smo odigrali ovu utakmicu. Dali smo 120 odsto sebe, svako od nas se borio i izvukao maksimum. Uprkos lošim vremenskim uslovima za igru, uspeli smo da posle preokreta dođemo do sva tri boda – izjavio je za portal zrenjaninski.com igrač utakmice Mihajlo Kondić iz redova Budućnosti.

     

    Kaže da je lično zadovoljan svojom igrom u duelu sa Kikinđanima.

     

    – Nisam imao puno grešaka. S druge strane, ubeležio sam dosta oduzetih lopti i dobijenih duela, ali ne bih sebe izdvajao. Svi smo bili na visini zadatka kao ekipa – ističe Kondić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    On se nada plasmanu u Vojvođansku ligu.

     

    – Tamo nam je i mesto. Ako ne ove sezone, zbog bodovnog zaostatka, onda sledeće sigurno. Želimo da vratimo klub tamo gde mu je i mesto – zaključuje Mihajlo Kondić.

     

    mihajlo kondić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]