• Bronzana medalja za Saru Jeremić na prvenstvu u Beogradu

    U nedelju, 4. aprila, u sportskoj hali „Ranko Žeravica“ u Beogradu, održano je prvenstvo Srbije u karateu za pionire i nade u sportskim borbama.   Na prvenstvu je učestvovalo više od 600 takmičara.   PROČITAJTE JOŠ: Jedinstvo 2014 obavestilo Fudbalski savez grada da istupa iz takmičenja   Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bronzana medalja za Saru Jeremić na prvenstvu u Beogradu

    U nedelju, 4. aprila, u sportskoj hali „Ranko Žeravica“ u Beogradu, održano je prvenstvo Srbije u karateu za pionire i nade u sportskim borbama.

     

    Na prvenstvu je učestvovalo više od 600 takmičara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jedinstvo 2014 obavestilo Fudbalski savez grada da istupa iz takmičenja

     

    Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio sa dvoje takmičara u sportskim borbama u konkurenciji nada. Iako su bili debitanti u ovoj disciplini, oni su pokazali zavidan potencijal. Posebno se to odnosi na Saru Jeremić, koja je osvojila bronzanu medalju.

     

    Stanko Stojičić ovog puta nije uspeo da se domogne nekog odličja.

     

    Naredna takmičenja koje očekuju karatiste Zadrugara su Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore, 11. aprila u Bačkoj Palanci, i Školsko prvenstvo Srbije, 18. aprila u Beogradu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport