• Boško Kvrgić novo pojačanje Rusande: Klub ima najveće ambicije u Vojvođanskoj ligi

    Posle 19 godina, Fudbalski klub Rusanda ponovo je član Vojvođanske lige „Istok“. Melenčani se ozbiljno pripremaju za predstojeću sezonu, pa su doveli nekoliko pojačanja, među kojima je i dvadesetjednogodišnji Boško Kvrgić iz Zrenjanina.   Nakon odigrane polusezone u dresu zrenjaninskog Radničkog, momak koji igra na pozicijama levog krila i levog beka, iz srpskoligaškog karavana vraća […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Boško Kvrgić novo pojačanje Rusande: Klub ima najveće ambicije u Vojvođanskoj ligi

    Posle 19 godina, Fudbalski klub Rusanda ponovo je član Vojvođanske lige „Istok“. Melenčani se ozbiljno pripremaju za predstojeću sezonu, pa su doveli nekoliko pojačanja, među kojima je i dvadesetjednogodišnji Boško Kvrgić iz Zrenjanina.

     

    Nakon odigrane polusezone u dresu zrenjaninskog Radničkog, momak koji igra na pozicijama levog krila i levog beka, iz srpskoligaškog karavana vraća se na vojvođanski „Istok“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Već dve godine zid u Petefijevoj krasi mural posvećen prvoj petorki košarkaša Proletera

     

    – Zbog privatnih obaveza ne bih mogao stopostotno da se posvetim treninzima, zbog čega sam odlučio da pređem u nižu ligu. Osim ponude Melenčana, imao sam ih još nekoliko, ali u razgovoru sa ljudima iz uprave Rusande lako smo došli do dogovora – kaže za portal zrenjaninski.com Boško Kvrgić.

     

    Kako kaže, čelnici Rusande su mu jasno stavili do znanja da u predstojećem prvenstvu planiraju da napadnu sam vrh tabele, što ga je još više zagrejalo za dolazak.

     

    – Klub i svi ljudi u njemu imaju najveće ambicije, što mi se zaista dopada – dodaje Kvrgić.

     

    boško kvrgić fk rusanda

     

    Želi da Zrenjanin dobije prvoligaša

     

    S obzirom na to da već ima iskustvo igranja u Vojvođanskoj ligi, pitali smo ga da li očekuje da će nova sezona biti kvalitetnija u odnosu na prethodnu.

     

    – Liga je prethodne sezone sigurno bila lošija. Mislim da je većina ekipa sada ujednačena, uz nekoliko nas koji se ističemo. Uveren sam da će ovog puta biti viši nivo i intenzitet utakmica – smatra Kvrgić.

     

    Prvo kolo je na programu za dve nedelje, a Fudbalski klub Rusanda će gostovati u Kikindi gde će odmeriti snage sa FK ŽAK. Kakva su Kvrgićeva očekivanja od predstojećeg prvenstva?

     

    – Kao i svi moji saigrači, i ja želim da se plasiramo što je više moguće pa, ako se sve kockice poklope, da dospemo i u prve tri ekipe – navodi Boško Kvrgić.

     

    Na kraju razgovora, nametnulo se i pitanje po čemu će pamtiti vreme provedeno u Radničkom i šta misli o novoj priči koja se stvara u tom klubu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: U OVAKVOM IZDANJU JE JOŠ NISTE VIDELI: Sandra Afrika u ulozi zavodljive Indijanke očarala sve! (VIDEO)

     

    – Moram da naglasim da sam imao odličnu saradnju sa šefom stručnog štaba Markom Gutešom i predsednikom kluba Dušanom Tanasićem. Bio sam standardan i odigrao sam svaku utakmicu u polusezoni. A što se tiče nove priče u Radničkom, definitivno želim da Zrenjanin dobije prvoligaša. Ipak, smatram da bi u klubu trebalo da ostanu igrači iz Zrenjanina. Sada je dovedeno puno momaka koji sigurno nemaju toliki motiv da igraju za ovaj grad i klub. U svakom slučaju, klubu želim sve najbolje u novoj sezoni – poručuje Boško Kvrgić, novi igrač Rusande iz Melenaca.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport