• Borci se udružili i organizovali humanitarno veče za Marka Miloševa

    Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina je organizovao humanitarno veče borilačkih veština za Marka Miloševa. Marko Milošev je odbojkaš zrenjaninskog Proletera koji ide na terapije zbog raka kože.   „Na jednom mestu uspeli smo da okupimo 120 učesnika iz 20 klubova. U pitanju su sledeći sportovi: karate, realni aikido, aikido, tekvondo, MMA, nindžucu, hornet, rvanje, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Borci se udružili i organizovali humanitarno veče za Marka Miloševa

    Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina je organizovao humanitarno veče borilačkih veština za Marka Miloševa. Marko Milošev je odbojkaš zrenjaninskog Proletera koji ide na terapije zbog raka kože.

     

    „Na jednom mestu uspeli smo da okupimo 120 učesnika iz 20 klubova. U pitanju su sledeći sportovi: karate, realni aikido, aikido, tekvondo, MMA, nindžucu, hornet, rvanje, BJJ, kik-boks, boks, kombat sambo i mačevanje. Podržali su nas klubovi iz Novog Bečeja, Novog Sada i Zrenjanina“, saopštio je KK Banatski cvet.

     

    Ovom prilikom prikupljena je značajna svota novca koja će sasvim sigurno pomoći Marku u daljem lečenju.

     

     

    „Hvala svim instruktorima, trenerima, učenicima, klubovima i medijskim partnerima na podršci“, kažu u KK Banatski cvet.

     

    Podsetimo, svi koji žele da pomognu Marku Miloševu mogu da pošalju SMS poruku 757 na 3030 ili da uplate novac na njegov nalog u fondaciji „Budi human“ Aleksandra Šapića, gde je otvoren i dinarski i devzini račun.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport