• BORBENA UTAKMICA ZAVRŠENA POBEDOM GOSTIJU (FOTO)

    RK Proleter – RK Kikinda Dgindex 25:26 (poluvreme 11:14)   Derbi utakmica 11. kola rukometne Super B lige za muškarce odigrana je u sredu, 6. decembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, a sastali su se domaći Proleter i Kikinda Grindex.     Veoma borbena utakmica završena je pobedom gostiju sa jednim golom razlike i na taj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BORBENA UTAKMICA ZAVRŠENA POBEDOM GOSTIJU (FOTO)

    RK Proleter – RK Kikinda Dgindex 25:26 (poluvreme 11:14)

     

    Derbi utakmica 11. kola rukometne Super B lige za muškarce odigrana je u sredu, 6. decembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, a sastali su se domaći Proleter i Kikinda Grindex.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Veoma borbena utakmica završena je pobedom gostiju sa jednim golom razlike i na taj način ih postavila na čelo tabele nakon poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata, a rukometaše Proletera odmah iza njih, na drugo mesto.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Od samog starta meča, ne računajući početnih 2:1, gosti iz Kikinde su bili u prednosti, koja je varirala od jednog do četiri gola razlike. U nekoliko navrata zrenjaninski crveno-beli su bili u šansi za izjednačenje, međutim, u odsudnim momentima napadačima domaće ekipe ruka je zadrhtala, te nisu uspeli da dođu do preokreta. Možda i najbolja šansa za izabranike Srđana Veljkovića viđena je u poslednjim sekundama meča, ali sportska sreća ovog puta nije poslužila Zrenjanince, te su plavo-narandžasti iz Kikinde ipak odneli oba boda sa ovog gostovanja.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji među crveno-belima bio je Marko Trninić sa devet postignutih golova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    utakmica
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport