• Bokser Tadija Eremić osvojio prvo mesto i titulu najboljeg tehničara turnira u Podgorici

    Takmičar Boks kluba Banat iz Zrenjanina Tadija Eremić osvojio je prvo mesto na tradicionalnom bokserskom turniru u kadetskoj konkurenciji, koji je minulog vikenda održan u Podgorici. Ujedno je proglašen za najboljeg tehničara turnira.   Učestvovalo je pet selekcija, a Tadija je na ovom takmičenju nastupio kao član reprezentacije Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Dunja Sikima prvakinja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bokser Tadija Eremić osvojio prvo mesto i titulu najboljeg tehničara turnira u Podgorici

    Takmičar Boks kluba Banat iz Zrenjanina Tadija Eremić osvojio je prvo mesto na tradicionalnom bokserskom turniru u kadetskoj konkurenciji, koji je minulog vikenda održan u Podgorici. Ujedno je proglašen za najboljeg tehničara turnira.

     

    Učestvovalo je pet selekcija, a Tadija je na ovom takmičenju nastupio kao član reprezentacije Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja Sikima prvakinja države: Titula došla u pravo vreme i u prave ruke

     

    Mladi zrenjaninski bokser je u polufinalnom duelu za protivnika imao takmičara iz Grčke Viskuliusa Lampresa. Nakon tri runde, jednoglasnom odlukom sudija, Tadija Eremić je došao do pobede. Istovremeno je, svojim veštim kretanjem u ringu i eskivažama, skrenuo pažnju stručnog žirija za dodelu posebnih priznanja.

     

    tadija eremić

     

    U finalu ga je čekao reprezentativni kolega Petar Samardžić, koji je u polufinalu pobedio domaćeg takmičara. Tadija je posle tri runde savladao konkurenta za reprezentativni dres, a stručni žiri ga je proglasio za najboljeg tehničara turnira.

     

    – Zadovoljni smo nastupom našeg Tadije. Nakon pojedinačnog prvenstva Srbije, na kojem je osvojio prvo mesto i pehar za najboljeg kadeta, ali u nižoj kategoriji, ovo su prvi nastupi u višoj kategoriji. Samim tim, u pitanju su i novi, veći izazovi – kaže za portal zrenjaninski.com trener BK Banat Milivoj Šojić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Šojić dodaje da će u klubu iskoristiti ovih petnaestak dana da poprave neke stvari i spremno dočekaju Evropsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Mariboru.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport