• Boks klub Banat dobio novu opremu, stiglo i prvo veliko pojačanje (Foto)

    Kao što je pre nepuna dva meseca i obećala, nova agilna uprava Boks kluba Banat počela je sa realizacijom ciljeva koje je postavila ispred sebe. Shodno tome, Boks klub Banat je dobio potpuno novu opremu za takmičenje i treninge, a klubu je pristupilo i prvo veliko pojačanje.   Tim povodom, u petak, 7. februara, u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Boks klub Banat dobio novu opremu, stiglo i prvo veliko pojačanje (Foto)

    Kao što je pre nepuna dva meseca i obećala, nova agilna uprava Boks kluba Banat počela je sa realizacijom ciljeva koje je postavila ispred sebe. Shodno tome, Boks klub Banat je dobio potpuno novu opremu za takmičenje i treninge, a klubu je pristupilo i prvo veliko pojačanje.

     

    Tim povodom, u petak, 7. februara, u konferencijskoj sali Kristalne dvorane, održan je novi sastanak Upravnog odbora kluba, sa ciljem da se prezentuju dosadašnji rezultati rada i da se takmičarima podeli oprema. Takođe, predstavljeni su i novi ciljevi koi su zacrtani za ovu sezonu.

     

    – Ono što smo obećali, to smo i ispunili. Vredno smo radili proteklih mesec i po dana. Obezbedili smo kompletnu novu opremu. Od rukavica, odevnih predmeta, novih džakova… Sve što za boks treba, sve imamo. Takođe, što se tiče takmičarskog pogona, radili smo i na tome. Pojačali smo ga jednim veoma kvalitetnim borcem, reprezentativcem Srbije. A pregovaramo i sa novim pojačanima – rekao je Slaviša Materić, predsednik BK Banat.

     

    boks klub banat
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Pročitajte još: Zrenjaninski srpskoligaš doveo u svoje redove još dva pojačanja

     

    On je dodao da u klubu nastavljaju sa svakodnevnim aktivnostima. Akcenat se stavlja na omasovljenje kluba sa mlađim uzrastom, kao i na organizaciju Memorijalnog turnira „Zvonimir Zvonko Vujin“.

     

    Ovom prilikom otkriveni su i pojedini detalji oko organizacije turnira. Kao potencijalni datum održavanja najavljen je 31. oktobar ili 1. novembar. U planu je da se na turniru takmiče borci u svim uzrasnim kategorijama. Ovogodišnje prvo izdanje Zvonkovog memorijala biće organizovano u jednom danu, dok se već za narednu sezonu očekuje da to bude dvodnevni turnir međunarodnog karaktera.

     

    boris dovedan
    Boris Dovedan i Slaviša Materić (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Boris Dovedan pojačao redove BK Banat

     

    Inače, prvo veliko pojačanje u Boks klub Banat stiglo je u vidu trostrukog šampiona Vojvodine i dvostrukog šampiona Srbije, trinaestogodišnjeg kadetskog reprezentativca Srbije Borisa Dovedana. On dolazi iz Čortanovaca, iza sebe ima 23 meča, od kojih je ostvario 17 pobeda. Kao član reprezentacije takmičio se na Evropskom šampionatu u gruzijskom gradu Tbilisiju.

     

    – Boris je sigurno broj jedan u državi, u toj uzrasnoj i težinskoj kategoriji. Očekujemo od njega ne samo da potvrdi svoj kvalitet na nivou države, već i da uz pomoć nas kao kluba zabeleži i neki zavidan rezultat na međunarodnoj sceni. Nadamo se nekoj medalji na međunarodnoj sceni, koja bi klubu puno značila. Odnosno, bio bi jako dobar vetar u leđa i za klub, a i za sve ostale momke koji treniraju – predočio je Milivoj Mića Šojić, prvi trener kluba.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport