• Biljana Vukov sjajna u Beogradu, medalje i ostalim kajakašima Begeja

    Otvoreno prvenstvo Beograda u kajaku i „Đurđevdanski kup“ održani su juče na Adi Ciganliji u Beogradu. Zrenjaninski Kajak klub Begej je na ovim takmičenjima učestvovao sa četvoro takmičara koji su osvojili šest medalja. Najzapaženija takmičarka ovog puta bila je Biljana Vukov sa dve zlatne medalje i jednom srebrnom.   Beatrix Orban je osvojila tri srebrne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Biljana Vukov sjajna u Beogradu, medalje i ostalim kajakašima Begeja

    Otvoreno prvenstvo Beograda u kajaku i „Đurđevdanski kup“ održani su juče na Adi Ciganliji u Beogradu. Zrenjaninski Kajak klub Begej je na ovim takmičenjima učestvovao sa četvoro takmičara koji su osvojili šest medalja. Najzapaženija takmičarka ovog puta bila je Biljana Vukov sa dve zlatne medalje i jednom srebrnom.

     

    Beatrix Orban je osvojila tri srebrne medalje, dok su Nikola Kovačević i Marko Lakatuš osvojili po jednu srebrnu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ognjen Kovačević ima sve predispozicije da postane veliki šampion (Foto)

     

    U kategoriji mlađih pionira 2010. godište, u disciplini MK-1 na 500m, Marko Lakatuš je izveslao odličnu trku i u konkurenciji 19 takmičara osvojio je bronzanu medalju.

     

    đurđevdanski kup

     

    Biljana Vukov i Beatrix Orban bile su neprikosnovene u kategoriji juniorki, pa je tako Biljana uzela zlatnu medalju u K-1 500m juniorke, dok je Beatrix bila druga. Njih dve su u disciplini K-2 500m osvojile zlatnu medalju, dok su u konkurenciji seniorki u K-2 500m zauzele drugo mesto.

     

    Nikola Kovačević je u K-1 500m, u kategoriji seniora, osvojio bronzanu medalju, i tako je potvrdio dobru ovogodišnju formu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Sledeće subote na Adi Ciganliji počinje mini kajak liga Srbije, koja ima četiri kola. Kajak klub Begej će pokušati da ostvari što bolji plasman.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport