• Biljana Tapavički Pavlov nominovana za još jednu nagradu

    Biljana Tapavički Pavlov iz Zrenjanina nominovana je za još jednu nagradu na internacionalnoj manifestaciji „Hall of Fame – Kuća slave i časti“. U pitanju je manifestacija borilačkih veština koja će biti održana 6. aprila u Vršcu.   Španija, Portugalija, Velika Britanija, Holandija, samo su neke od zemalja, a ima ih 56, iz kojih dolaze majstori […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Biljana Tapavički Pavlov nominovana za još jednu nagradu

    Biljana Tapavički Pavlov iz Zrenjanina nominovana je za još jednu nagradu na internacionalnoj manifestaciji „Hall of Fame – Kuća slave i časti“. U pitanju je manifestacija borilačkih veština koja će biti održana 6. aprila u Vršcu.

     

    Španija, Portugalija, Velika Britanija, Holandija, samo su neke od zemalja, a ima ih 56, iz kojih dolaze majstori borilačkih sportova. Najavljeno je učešće majstora džiu džice, karatea, boksa, ninđucua, samboa, kikboksa…

     

    Na ovoj manifestaciji, na osnovu postignutih rezultata u čak šest borilačkih veština, Biljana Tapavički Pavlov nominovana je za još jednu nagradu. Ona je briljirala u veštinama džudo, sambo, rvanje, džiu džica, grepling i kobudo.

     

    Biljani su do sada dodeljena priznanja u Lisabonu, Požarevcu, Budvi i Zrenjaninu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport