• Bili na korak do medalja: Atletičari Proletera četvrti u državi (Foto)

    Atletska sezona na stazi završena je prvenstvom države u ekipnoj konkurenciji za pionire i seniore.   Iako su ostali bez medalja, za trenera u Atletskom klubu Proleter Mladena Grujića samo učešće zrenjaninskih atletičara je ogroman uspeh.   – Na prvenstvu države za seniore u ekipnoj konkurenciji osvojili smo četvrta mesta i u muškoj i u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bili na korak do medalja: Atletičari Proletera četvrti u državi (Foto)

    Atletska sezona na stazi završena je prvenstvom države u ekipnoj konkurenciji za pionire i seniore.

     

    Iako su ostali bez medalja, za trenera u Atletskom klubu Proleter Mladena Grujića samo učešće zrenjaninskih atletičara je ogroman uspeh.

     

    – Na prvenstvu države za seniore u ekipnoj konkurenciji osvojili smo četvrta mesta i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Do medalja nam je nedostajalo zaista jako malo. Samo učešće je već ogroman uspeh, jer smo od svih klubova u gradu jedino mi uspeli da formiramo i mušku i žensku selekciju u seniorskoj kategoriji. I biti četvrti u državi u ekipnom takmičenju je veliki uspeh. Dobro su se takmičili i pioniri, ali njima je učešće na državnim prvenstvima, pre svega, sticanje iskustva – kaže Mladen Grujić za portal zrenjaninski.com.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Majstor senke osvojio 17 medalja na Kupu Srbije u sportskoj džiu džici

     

    Atletičare Proletera očekuje još jedno državno prvenstvo, i to u krosu, koje je zakazano za 31. oktobar.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport