• BESPLATNO SPORTSKO LETO: Treninzi i obuke za mlade

    Početak ostvarenja projekta „Besplatno sportsko leto u Zrenjaninu“ danas su najavili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov.   – Zajedno sa našim partnerima, Sportskim savezom grada Zrenjanina, Javnom ustanovom „Sportski objekti“ i zrenjaninskim Savezom za školski sport, organizujemo „Sportsko leto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BESPLATNO SPORTSKO LETO: Treninzi i obuke za mlade

    Početak ostvarenja projekta „Besplatno sportsko leto u Zrenjaninu“ danas su najavili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov.

     

    – Zajedno sa našim partnerima, Sportskim savezom grada Zrenjanina, Javnom ustanovom „Sportski objekti“ i zrenjaninskim Savezom za školski sport, organizujemo „Sportsko leto – besplatno leto“ u julu i avgustu, kada nema školskih aktivnosti. Ove godine imamo više prijavljenih sportskih organizacija, lani ih je bilo 12 a sada 17 – kazao je Salapura, koji se zahvalio svima koji su se uključili u projekat.

     

    A direktor JU „Sportski objekti“ Bojan Mijatov naglasio je da je važno da što veći broj dece dobije priliku za besplatnu sportsku obuku i aktivnost.

     

    – Bitno je da se što više mladih upozna sa radom naših sportskih klubova, a mi smo na raspolaganju za sve ovakve poduhvate – obećao je Mijatov.

     

    Svi treninzi i obuke su besplatni, naglasila je Vukosava Đapić Atanacković.

     

    – Ove godine čak sedamnaest klubova je prihvatilo učešće u projektu, što je ohrabrujuće, a sportovi su raznoliki, od plivanja, veslanja, rukometa, atletike, pa do rvanja, borilačkih veština i plesa. Bitno je naglasiti da se zainteresovani moraju telefonom prijaviti trenerima, kako bi se načinio plan aktivnosti – naglasila je Vukosava Đapić Atanacković.

     

    O kontakt telefonima svi zainteresovani mogu da se obaveste putem flajera koji objavljujemo na stranama portala zrenjaninski.com.

     

    Besplatno sportsko leto u Zrenjaninu

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport