• BEJZBOL NA PRIJATELJSKI NAČIN

    ZRENJANIN – Igrači Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ su u subotu 10.septembra, na terenu Sportskog centra “Gradnulica“, odigrali dve zvanične prijateljske utakmice sa ekipom BK “Sleepers“ iz Kragujevca. Ovi mečevi su bili planirani za 15.maj i 5.jun, ali su bili odloženi zbog loših vremenskih prilika. Ekipa iz Kragujevca je došla u svom najboljem sastavu, dok […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BEJZBOL NA PRIJATELJSKI NAČIN

    ZRENJANIN – Igrači Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ su u subotu 10.septembra, na terenu Sportskog centra “Gradnulica“, odigrali dve zvanične prijateljske utakmice sa ekipom BK “Sleepers“ iz Kragujevca.

    BSK "Bečkerek" sa ekipom BK "Sleepers"
    BSK „Bečkerek“ sa ekipom BK „Sleepers“

    Ovi mečevi su bili planirani za 15.maj i 5.jun, ali su bili odloženi zbog loših vremenskih prilika.

    Ekipa iz Kragujevca je došla u svom najboljem sastavu, dok su Zrenjaninci nastupili u podmlađenom sastavu (Vukašin Vujin, Marko Marjanović, Đukić Miloš i Nikola, Andrej Subu, Marko Đurić, Uroš Bursać, Lune Raškov, Nikola Dragojlov, Dalibor Todorović), oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih igrača.

    Rezultatski su gosti iz Kragujevca bili uspešniji u prvoj utakmici (7-3), dok su domaći bili mnogo bolji u drugoj utakmici (15-6) pa su obe ekipe zabeležile po jednu pobedu u ovom dvomeču. Viđeni su, odlično bacanje domaćih Marjanovića, Vujina i Đukića, koa i pičera gostiju, veliki broj udaraca, odlično trčanje po bazama, ali i dosta grešaka u odbrani što je svojstveno mladom igračima. Viđen je i home-run udarac gostiju (Marko Miletić ).

    Veoma uspešna bejzbol sezona se nastavlja turnirom Trofej Beograda (24-25.septembar), turnejom u Japanu i završnim turnirima u uzrastima U15 i U17.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport