• Begej ostvario zapažene rezultate u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji

    Na Kupu Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama, koji je za vikend održan na Adi Ciganliji, Kajak klub Begej je učestvovao sa šest takmičara. Zrenjaninci su ostvarili zapažene rezultate u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.   U kategoriji kadeta, Nikolina Margić je osvojila prvo mesto u trci K-1 na 1000 metara, treće u trci […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Begej ostvario zapažene rezultate u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji

    Na Kupu Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama, koji je za vikend održan na Adi Ciganliji, Kajak klub Begej je učestvovao sa šest takmičara. Zrenjaninci su ostvarili zapažene rezultate u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

     

    U kategoriji kadeta, Nikolina Margić je osvojila prvo mesto u trci K-1 na 1000 metara, treće u trci K-1500 metara i peto mesto u trci K-1200.

     

    Beatrix Orban je u trci K-1 na 1000 metara osvojila treće mesto, u K-1 500 metara peto i u trci K-1 200 šesto mesto.

     

    U kategoriji juniora, Biljana Vukov je u trci K-1000 metara osvojila drugo mesto, Nikola Kovačević u K-1 200 metara šesto i u K-1 1000 metara deveto mesto

     

    – Rezultatima na Kupu Srbije smo zadovoljni. Da je bilo više sreće, rezultati bi bili još bolji – ističe Srđan Đorđević trener Kajak kluba Begej.

     

    On dodaje da je u pitanju bilo izuzetno jako takmičenje.

     

    – Uvideli smo nedostatke na koje ćemo u narednom periodu obratiti više pažnje – naglasio je Đorđević.

     

     

    U nedelju je, takođe, održano prvenstvo Srbije na 5000 metara. Najbolji rezultat ostvarili su Biljana Vukov i Nikola Kovačević. Oni su osvojili treće mesto i bronzane medalje u konkurenciji kadetkinja, odnosno juniora.

     

    Zapažen rezultat ostvario je i Vilmoš Kopi u trci kadeta, koji je zauzeo šesto mest. Beatrix Orban je u trci kadetkinja osvojila četvrto mesto.

     

    kajak klub begej

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport