Sport Vesti Zrenjanin

Begej ostvario zapažene rezultate u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji

kajak klub begej

Na Kupu Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama, koji je za vikend održan na Adi Ciganliji, Kajak klub Begej je učestvovao sa šest takmičara. Zrenjaninci su ostvarili zapažene rezultate u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

 

U kategoriji kadeta, Nikolina Margić je osvojila prvo mesto u trci K-1 na 1000 metara, treće u trci K-1500 metara i peto mesto u trci K-1200.

 

Beatrix Orban je u trci K-1 na 1000 metara osvojila treće mesto, u K-1 500 metara peto i u trci K-1 200 šesto mesto.

 

U kategoriji juniora, Biljana Vukov je u trci K-1000 metara osvojila drugo mesto, Nikola Kovačević u K-1 200 metara šesto i u K-1 1000 metara deveto mesto

 

– Rezultatima na Kupu Srbije smo zadovoljni. Da je bilo više sreće, rezultati bi bili još bolji – ističe Srđan Đorđević trener Kajak kluba Begej.

 

On dodaje da je u pitanju bilo izuzetno jako takmičenje.

 

– Uvideli smo nedostatke na koje ćemo u narednom periodu obratiti više pažnje – naglasio je Đorđević.

 

 

U nedelju je, takođe, održano prvenstvo Srbije na 5000 metara. Najbolji rezultat ostvarili su Biljana Vukov i Nikola Kovačević. Oni su osvojili treće mesto i bronzane medalje u konkurenciji kadetkinja, odnosno juniora.

 

Zapažen rezultat ostvario je i Vilmoš Kopi u trci kadeta, koji je zauzeo šesto mest. Beatrix Orban je u trci kadetkinja osvojila četvrto mesto.

 

kajak klub begej

 

Podeli članak
sinovoz
FAM