• Begej 1883 postigao zapažene rezultate na regati „Vojvodina open“

    Veslači zrenjaninskog kluba Begej 1883 su, u konkurenciji 370 takmičara iz Srbije, Mađarske, Bugarske i Severne Makedonije, postigli zapažene rezultate na 60. internacionalnoj regati „Vojvodina open“, koja je održana na Paliću.   Pionirski četverac skul, u sastavu Nataša Kojčić, Ines Jocić, Iva Kostin i Nađa Kikinđanin, osvojio je prvo mesto, baš kao i dvojac Miloš […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Begej 1883 postigao zapažene rezultate na regati „Vojvodina open“

    Veslači zrenjaninskog kluba Begej 1883 su, u konkurenciji 370 takmičara iz Srbije, Mađarske, Bugarske i Severne Makedonije, postigli zapažene rezultate na 60. internacionalnoj regati „Vojvodina open“, koja je održana na Paliću.

     

    Pionirski četverac skul, u sastavu Nataša Kojčić, Ines Jocić, Iva Kostin i Nađa Kikinđanin, osvojio je prvo mesto, baš kao i dvojac Miloš Lavirac i Marko Jančikin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Aćin bio jedan od predstavnika Srbije na Mediteranskim igrama

     

    Srebrne medalje osvojili su Luka Vukić, u disciplini skif za mlađe pionire, i Nataša Kojčić i Nađa Kikinđanin, u dubl skulu.

     

    Treće mesto osvojio je dvojac Vuk Božić i Ognjen Kostin.

     

     

    Lepe rezultate postigli su i pionirski četverac skul Uroš Mihajlov, Jovan Đukić, Dušan Đukić i Tihomir Bogavac, kao i Luka Grujić i Ognjen Kovač, Elena Trubajić i Nemanja Markov.

     

    Zanimljivo je da su pioniri Begeja 1883 u dubl skulu zauzeli peto i šesto mesto.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U klupskom dvomeču bili su bolji i iskusniji Uroš Mihajlov i Luka Vukić, osvojivši peto mesto. Šestim su morali da se zadovolje Jovan Đukić i Tihomir Bogavac.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport