• „BANATSKI CVET“ NAGRADIO NAJBOLJE KARATISTE U OVOJ GODINI

    ZRENJANIN – Na Skupštini Karate kluba „Banatski cvet“, kojom je predsedavao Marko Stanaćev, zajedno sa predsednikom kluba Ivanom Grubačkim i sekretarom Nikolom Vukelićem, sumirani su rezultati ostvareni u godini na izmaku. Rukovodioci kluba su podsetili na brojne seminare i na takmičenja, a ove godine klub je dobio još tri nova trenera – Milicu Metikoš, Srđana Marića […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „BANATSKI CVET“ NAGRADIO NAJBOLJE KARATISTE U OVOJ GODINI

    ZRENJANIN – Na Skupštini Karate kluba „Banatski cvet“, kojom je predsedavao Marko Stanaćev, zajedno sa predsednikom kluba Ivanom Grubačkim i sekretarom Nikolom Vukelićem, sumirani su rezultati ostvareni u godini na izmaku.

    Rukovodioci kluba su podsetili na brojne seminare i na takmičenja, a ove godine klub je dobio još tri nova trenera – Milicu Metikoš, Srđana Marića i Lazara Lovića. Nova majstorska zvanja dobili su Igor Popov, Gorana Tošković i Biljana Bašić, a visoko zvanje Goran Samolovac (6. dan). Svi su polagali kod prof. dr Vladimira Jorge (9. dan).

    Ovom prilikom nagrađeni su članovi koji su učestvovali na konkursu povodom „Dečije nedelje“ – Aleksandra Popov, Iva Šakotić, Ivan Mučaj i Valentina Mučaj.

    Takođe, nagrađeni su najbolji takmičari u 2016. godinu. Najbolji takmičar u ovoj godini je Marko Rakić, druga po plasmanu je Bojana Radosavljević, a treći Nikola Adamov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport