• „BANATSKI CVET“ NA TURNIRU „ZRENJANINSKI POBEDNIK“

    ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ nastupio je na Međunarodnom karate turniru „Zrenjaninski pobednik“, koji je održan u nedelju, u organizaciji Karate kluba „Banat“ i Šotokan karate saveza Srbije. Na turniru je učestvovalo preko 700 takmičara iz 48 klubova i četiri države. Pored takmičara iz Srbije, učestvovali su gosti iz Bosne i Hercegovine, Rumunije i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „BANATSKI CVET“ NA TURNIRU „ZRENJANINSKI POBEDNIK“

    ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ nastupio je na Međunarodnom karate turniru „Zrenjaninski pobednik“, koji je održan u nedelju, u organizaciji Karate kluba „Banat“ i Šotokan karate saveza Srbije.

    karate-banatski-cvet

    Na turniru je učestvovalo preko 700 takmičara iz 48 klubova i četiri države. Pored takmičara iz Srbije, učestvovali su gosti iz Bosne i Hercegovine, Rumunije i Mađarske. KK „Banatski cvet“ je predstavljalo 27 takmičara, a postigli su sledeće rezultate:

    KATE POJEDINAČNO: Bojana Radosavljević u konkurenciji petlići i Nenad Stanaćev u konkurenciji juniora osvojili su prvo mesto, drugo mesto zauzela je Milica Radosav u konkurenciji pionirki, dok su treće mesto osvojili Damjan Ludoški u konkurenciji poletarci, Slađana Mićić (poletarke), Aleksa Lalić (poletarci), Stefan Gospodinački (petlići), Adrian Kelemen (poletarci), Sofija Šesto (petlići), Vuk Petković (poletarci) i Iva Šakotić (petlići).

    BORBE POJEDINAČNO: prvo mesto Mina Medan u konkurenciji -37kg i Bojana Radović u konkurenciji -52kg; drugo mesto Biljana Bašić (-57kg), Srđan Marić (+75kg) i Igor Popov (-68kg); treće mesto Đorđe Stanojević (-40kg), Marija Matić (+60kg) i Anastasija Nikolić (+35kg).

    Ekipu Karate kluba „Banatski cvet“ vodili su Milica Metikoš i Nikola Vukelić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport