• BANAT UBEDLJIV U GRADSKOM DERBIJU (FOTO)

    ZRENJANIN – U petak, 17. marta, u hali Medison, odigran je gradski derbi, stonoteniski meč između zrenjaninskih superligaša STK Stenes i STK Banat. Iako su apetiti stonotenisera Stenesa, nakon prošlonedeljne pobede nad beogradskom Crvenom zvezdom, bili veliki pred ovaj meč, Banat je opravdao ulogu favorita, i odneo ubedljivu pobedu od 4:0. Za ekipu Banata, nakon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BANAT UBEDLJIV U GRADSKOM DERBIJU (FOTO)

    ZRENJANIN – U petak, 17. marta, u hali Medison, odigran je gradski derbi, stonoteniski meč između zrenjaninskih superligaša STK Stenes i STK Banat.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Iako su apetiti stonotenisera Stenesa, nakon prošlonedeljne pobede nad beogradskom Crvenom zvezdom, bili veliki pred ovaj meč, Banat je opravdao ulogu favorita, i odneo ubedljivu pobedu od 4:0.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Za ekipu Banata, nakon višenedeljnog odsustva zbog povrede desne ruke, zaigrao je sada već oporavljeni kapiten Ilija Majstorović.

    – Najbitnije za sve nas je to da smo obezbedili prvu poziciju pred play-off. Sada je sve usmereno ka njemu. Svi ovi mečevi koji su preostali u ligaškom delu su neka vrsta treninga za ono što nas očekuje u maju. Što se mene lično tiče, ove sezone sam odigrao vrlo korektno, imam samo dva poraza u ligi i delim prvo mesto za najboljeg igrača lige sa Jeftovićem iz Crvene zvezde – izjavio je za portal zrenjaninski.com Ilija Majstorović.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Posle povrede i preloma šake, vratio se brže nego što su mnogi očekivali.

    – Dve nedelje ranije sam skinuo gips, ali mi je falilo treninga. Tri sedmice nisam držao reket u ruci. Sada polako ulazim u ritam, i u ovim mečevima koje odigravam posle skidanja gipsa ne pokazujem svoju najbolju igru. Nisam toliko siguran, ali uspevam da pobeđujem. Siguran sam da će to, iz treninga u trening, iz meča u meč, biti sve bolje i bolje – naglasio je Majstorović.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Mada ovaj susret nije imao rezultatski značaj ni za jednu ekipu, jer su stonoteniseri Banata već obezbedili prvo mesto na tabeli pred play-off, a igrači Stenesa odavno su preturili preko glave sve brige oko opstanka, viđeni su odlični mečevi, koji su zadovoljili apetite nekoliko desetina ljubitelja stonog tenisa u Medisonu.

    Ovako se rezultatski odvijao tok meča između Stenesa i Banata:

    0 – 1  Gacev – Strugarević 0 – 3 (8:11, 4:11, 9:11)

    0 – 2  Adamović – Majstorović 1 – 3 (9:11, 17:15, 5:11, 11:13)

    0 – 3  Popović – Lupulesku 1 – 3 (8:11, 11:5, 6:11, 4:11,

    0 – 4  Gacev – Mohamed 2 – 3 (11:8, 11:8, 9:11, 17:19, 11:3)

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport