• BANAT OSVOJIO OSAM MEDALJA NA BADMINTON TURNIRU

    ZRENJANIN – Sa nedavno završenog 21. B turnira – „BGD 2017“ i 7. C turnira – BGD 2017. u badmintonu, takmičari zrenjaninskog kluba „Banat“ vratili su se sa 8 medalja. Možda i najbolja bila je mlada Katarina Pomorišac koja je u konkurenciji za C rang listu osvojila dva zlata i to u singl konkurenciji i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BANAT OSVOJIO OSAM MEDALJA NA BADMINTON TURNIRU

    ZRENJANIN – Sa nedavno završenog 21. B turnira – „BGD 2017“ i 7. C turnira – BGD 2017. u badmintonu, takmičari zrenjaninskog kluba „Banat“ vratili su se sa 8 medalja.

    Možda i najbolja bila je mlada Katarina Pomorišac koja je u konkurenciji za C rang listu osvojila dva zlata i to u singl konkurenciji i u ženskom dublu zajedno sa Danicom Stanisavljev.

    Zlatnu medalju su osvojili i braća Nemanja i Damir Ubavić u muškom C dublu, dok su Marko Bubalo i Darko Carić osvojili 2. i 3. mesto u muškim B singlovima.

    Svoju prvu medalju osvojio je i Igor Kovač, koji je bio bronzani u C singlu, dok je prvo učešće na turnirima zabeležio Bane Vodeničar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport