• Banat najuspešniji vojvođanski stonoteniski klub u protekloj deceniji

    Aktuelni vicešampioni države, stonoteniseri zrenjaninskog STK Banat, počeli su pripreme za novu takmičarsku sezonu, čiji je početak zakazan za 9. oktobar.   Redove je pojačao mladi i perspektivni igrač Nemanja Đilas, koji je u Banat došao iz drugog zrenjaninskog superligaša – Stenesa. S druge strane, u Stenes je iz Banata prešao Filip Radović.   – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Banat najuspešniji vojvođanski stonoteniski klub u protekloj deceniji

    Aktuelni vicešampioni države, stonoteniseri zrenjaninskog STK Banat, počeli su pripreme za novu takmičarsku sezonu, čiji je početak zakazan za 9. oktobar.

     

    Redove je pojačao mladi i perspektivni igrač Nemanja Đilas, koji je u Banat došao iz drugog zrenjaninskog superligaša – Stenesa. S druge strane, u Stenes je iz Banata prešao Filip Radović.

     

    – Izuzetno smo motivisani za borbu za novu titulu, pogotovo ako se zna na koji način smo je izgubili u prethodnoj sezoni – kaže za portal zrenjaninski.com kapiten Banata Ilija Majstorović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Muška ekipa Atletskog kluba AS 023 osvojila vicešampionsku titulu

     

    Dodatni motiv stonoteniserima i upravi Banata da se vrate na tron koji im pripada jeste i novoustanovljena nagrada za najuspešniji vojvođanski stonoteniski klub u protekloj deceniji, koju im je nedavno dodelio Stonoteniski savez Vojvodine.

     

    – U protekloj deceniji smo sedam puta bili prvaci države i mnogo nam znači priznanje koje to zvanično pokazuje. Za ovo veliko priznanje zaslužno je pedesetak ljudi, igrača, trenera, članova uprave… Nagrada pokazuje da se isplati ono što radimo. Vredno treniramo, ne odustajemo nikada i maksimalno se posvećujemo obavezama. To je dokaz kontinuiranog kvalitetnog rada u klubu. Kada smo počinjali, bilo nam je važno da ostanemo u društvu najboljih a, eto, postali smo najbolji. Nagrada nam je veliki podstrek za novu sezonu, jer je jasno da će konkurencija biti izuzetno jaka – ističe Majstorović, jedini igrač koji je svih sedam sezona bio u ekipi.

     

    Spoj iskustva i mladosti

     

    U pohodu na novu titulu, u Banatu računaju na spoj iskustva i mladosti.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Đilas je veoma talentovan mladi igrač i sigurni smo da će nam doneti novu energiju u tim. Naravno, računamo i na stranca u našim redovima, Portugalca Karvalja. Nadamo se da će situacija sa virusom korona biti bolja, odnosno da će mu omogućiti da redovno brani boje Banata – kaže Ilija Majstorović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport