• Banat lako odradio svoj deo posla, Stenes izgubio od Radničkog

    STK Banat – STK Bačka Palanka 4:0 STK Stenes – STK Radnički 2:4   Zrenjaninska hala Medison, u subotu, 5. oktobra, bila je domaćin dvomeča 3. kola Super lige Srbije u stonom tenisu. Za jednim stolom su se sastale ekipe Banata i Bačke Palanke, dok su za drugim meč odigrali timovi Stenesa i Radničkog.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Banat lako odradio svoj deo posla, Stenes izgubio od Radničkog

    STK Banat – STK Bačka Palanka 4:0

    STK Stenes – STK Radnički 2:4

     

    Zrenjaninska hala Medison, u subotu, 5. oktobra, bila je domaćin dvomeča 3. kola Super lige Srbije u stonom tenisu. Za jednim stolom su se sastale ekipe Banata i Bačke Palanke, dok su za drugim meč odigrali timovi Stenesa i Radničkog.

     

    Favorizovana ekipa Banata, branilac titule iz prošle sezone, lako je odradila svoj deo posla, te je bez većih poteškoća savladala neugodnu ekipu Bačke Palanke rezultatom 4:0.

     

    Pročitajte još: Takmičari iz Kenije pobednici četvrtog Zrenjaninskog polumaratona (Foto)

     

    Za drugim stolom viđena je prava stonoteniska poslastica. Mlada i veoma talentovana ekipa Stenesa sastala se sa vicešampionima države, Radničkim iz Novog Sada. Veoma napet meč, pun preokreta, pripao je gostima rezultatom 4:2.

     

    Nakon tri odigrana kola, stonoteniseri Banata zauzimaju prvo mesto na tabeli sa sve tri ostvarene pobede, dok je Stenes trenutno poslednji, desetoplasirani, sa sva tri zabeležena poraza.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport