• BAGLJAŠ: Turnir u malom fudbalu

    Prijavila se i ekipa Zorana Tošića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Tradicionalni turnir u malom fudbalu u zrenjaninskom naselju Bagljaš, ove godine 13. po redu, počinje sutra i trajaće do sredine jula, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

    11255833_968682773172324_5605921506836408348_n

    Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac ocenio je da ovaj turnir spada u grupu onih sportskih događaja koji izazivaju najveće interesovanje i koje odlikuje masovnost, kako takmičara, tako i publike.

    – Prethodnih godina bilo je raznih organizatora turnira na Bagljašu, a ove godine tu ulogu preuzeo je grad Zrenjanin – naglasio je Santovac i podsetio da učesnici turnira nisu samo amateri, već i prvoligaški igrači i internacionalci.

    Za učešće na turniru prijavilo se pedesetak ekipa, u svim kategorijama – veterani, seniori, juniori, mlađi juniori, pioniri i mlađi pioniri. Jedan od organizatora Ivan Mikalački rekao je da je za najmlađe takmičare ovog puta učešće besplatno.

    Inače, nagradni fond je isti kao i lane, tako da će pobednicima u seniorskoj konkurenciji pripasti 200.000 dinara, a najboljim veteranima 100.000 dinara. Za najuspešnije ekipe obezbeđeni su i pehari.

    Na pitanje da li će, kao i ranijih godina, među učesnicima biti i reprezentativac Zoran Bambi Tošić, koji boravak u rodnom Zrenjaninu iskoristi i da bi nastupao na turniru na Bagljašu, Mikalački je odgovorio da se ekipa našeg proslavljenog fudbalera već prijavila i da je za očekivati da im se pridruži i Tošić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport