• Atletski klub Proleter bio domaćin krosa u Karađorđevom parku (Foto)

    Atletski klub Proleter bio je juče domaćin Prvenstva Vojvodine u krosu i trećeg Prolećnog krosa Proletera za polaznike atletskih školica, uzrasta od 5 do 12 godina. Takmičenja su održana u Karađorđevom parku.   Na ovim takmičenjima učestvovali su atletičari iz velikog broja vojvođanskih gradova. Stigli su i Beograđani, a takmičili su se i atletičari iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletski klub Proleter bio domaćin krosa u Karađorđevom parku (Foto)

    Atletski klub Proleter bio je juče domaćin Prvenstva Vojvodine u krosu i trećeg Prolećnog krosa Proletera za polaznike atletskih školica, uzrasta od 5 do 12 godina. Takmičenja su održana u Karađorđevom parku.

     

    Na ovim takmičenjima učestvovali su atletičari iz velikog broja vojvođanskih gradova. Stigli su i Beograđani, a takmičili su se i atletičari iz Segedina.

     

    Članovi Atletskog kluba Proleter postigli su lepe uspehe. Zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Aleksa Bajin, Jovana Gladić, Vojislav Gagić i Aleksa Jovica. Maša Trbojević osvojila je srebrnu medalju, a Milica Trbojević, Ognjen Popov, Teodora Stefanović i Viktor Sabo bronzanu.

     

    Još mnogo takmičara Proletera plasiralo se u prvih deset i osvojilo diplome.

     

    Treneri Mladen Grujić i Mirjana Grujić zadovoljni su rezultatima.

     

    – Ovo je praktično prva provera na otvorenom. Sezona tek počinje i dobro je znati gde smo i na čemu treba raditi – ističe Mirjana Grujić i dodaje da su u Proleteru posebno ponosni na činjenicu da su se i ovog puta dokazali kao odlični organizatori ovakvih takmičenja.

     

    – Veliku zahvalnost dugujemo svim sadašnjim i bivšim članovima kluba i roditeljima koji su pomogli da takmičenje od starta do cilja protekne besprekorno, kao i kompaniji „PerSu“ i pekari „Jefta“, koje nas prate u organizaciji ovako velikih sportskih takmičenja – ističe Grujić.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport