• Atletičarka Proletera Jovana Gladić dvostruka juniorska prvakinja države

    Jovana Gladić, atletičarka zrenjaninskog Proletera, dvostruka je juniorska prvakinja države na 1500 i 3000 metara. Jovana je postizanjem ličnih rekorda postala dupla šampionka države na nedavno završenom državnom prvenstvu u atletici u dvorani.   Veliki uspeh sedamnaestogodišnja Jovana Gladić je ponovila i na seniorskom dvoranskom prvenstvu države koje je održano proteklog vikenda. Ona je u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičarka Proletera Jovana Gladić dvostruka juniorska prvakinja države

    Jovana Gladić, atletičarka zrenjaninskog Proletera, dvostruka je juniorska prvakinja države na 1500 i 3000 metara. Jovana je postizanjem ličnih rekorda postala dupla šampionka države na nedavno završenom državnom prvenstvu u atletici u dvorani.

     

    Veliki uspeh sedamnaestogodišnja Jovana Gladić je ponovila i na seniorskom dvoranskom prvenstvu države koje je održano proteklog vikenda. Ona je u seniorskoj konkurenciji osvojila bronzane medalje na 1500 i 800 metara, istrčavši ponovo lične rekorde.

     

    Takođe, kao član štafete 4×400 metara, za koju su trčale i Jovana Stojanov, Angela Terek i Gordana Stankov, Jovana je osvojila još jednu bronzanu medalju.

     

    Pročitajte još: Košarkaši Bagljaša startovali pobedom u nastavku takmičarske sezone

     

    atletski klub proleter

     

    – Više sam nego zadovoljan nastupom, pre svih Jovane, ali i kompletne ženske postave Proletera, dok su muškarci malo podbacili. Jovana Gladić je dobila poziv da bude deo juniorske reprezentacije na Balkanskom šampionatu koji se za vikend održava u Istanbulu, a trebalo bi da trči u disciplini 1500 metara – kaže za portal zrenjaninski.com Mladen Grujić, trener u AK Proleter.

     

    Od nastupa muškog dela ekipe Proletera na seniorskom prvenstvu države u dvorani valja istaći nastup Velibora Nikolića. Njemu je medalja u trci na 800 metara izmakla za dlaku.

     

    Dok se Jovana bude borila u Istanbulu, atletičari Proletera nastupiće na velikom međunarodnom atletskom mitingu u Budimpešti.

     

    atletski klub proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport