• ATLETIČARI PROLETERA ZADOVOLJNI REZULTATIMA

    Održano finale Kupa Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ATLETIČARI PROLETERA ZADOVOLJNI REZULTATIMA

    SREMSKA MITROVICA – U Sremskoj Mitrovici je za vikend održano finale Kupa Srbije u atletici za starije juniore. Učešće u finalu obezbedilo je 9 takmičara atletskog kluba „Proleter“, a u Zrenjanin su se vratili sa solidnim rezultatima.

    atleticari-proleter

    – Zadovoljan sam onim što smo uradili jer je već ulazak u finale veliki uspeh – kaže za portal zrenjaninski.com Mladen Grujić, trener u AK „Proleter“. – Radimo u nemogućim uslovima, a prinuđeni smo da završne pripreme uradimo u Novom Sadu i Beogradu koje sami plaćamo, dodaje Grujić.

    Zapažen rezultat ostvario je Ivan Garaj, koji je bacio disk 44,39 metara, postavio lični rekord i osvojio drugo mesto. Garaj je učestvovao i u finalu u bacanju kugle.

    Velibor Nikolić u trci na 1500 metara osvojio je treće mesto, a takmičio se i u trci na 800 metara. Igor Garaj bio je treći na 400 metara sa rezultatom 50,2, a trčao je i 200 metara. Dobre rezultate ostvarili su i Jovana Tuba, Bojan Bijelić i Dijana Cekić u svojim disciplinama.

    Štafeta 4×400 metara u sastavu Milošev, Nikolić, Bjelić i Igor Garaj osvojila je prvo mesto, a dobro je trčala i štafeta 4×100 u sastavu Vuković, Bjelić, Garaj, Nikolić.

    Muška ekipa „Proletera“ osvojila je 5. mesto u ukupnom zbiru. Njima predstoji još jedno takmičenje, ekipno prvenstvo države koje je zakazano za 24. septembar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport