• Atletičari Proletera uspešno nastupili na prvenstvu države za starije pionirke i pionire

    Takmičari Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina, njih jedanaestoro, uspešno su nastupili na prvenstvu države za starije pionirke i pionire u dvorani, koje je proteklog vikenda održano u Beogradu. Atletičari Proletera osvojili su četiri medalje – jednu zlatnu i tri bronzane, a nekoliko odličja im je izmaklo za dlaku.   Mladi atletičar Proletera Ognjen Popov novi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari Proletera uspešno nastupili na prvenstvu države za starije pionirke i pionire

    Takmičari Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina, njih jedanaestoro, uspešno su nastupili na prvenstvu države za starije pionirke i pionire u dvorani, koje je proteklog vikenda održano u Beogradu. Atletičari Proletera osvojili su četiri medalje – jednu zlatnu i tri bronzane, a nekoliko odličja im je izmaklo za dlaku.

     

    Mladi atletičar Proletera Ognjen Popov novi je prvak države na 800 metara, sa rezultatom 2.13,57.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Naša karatistkinja na pobedničkom tronu: Dunja Rajić prvakinja Evrope!

     

    Bronzanu medalju osvojila je Teodora Antonić u trci na 300 metara, u kojoj je postavila i lični rekord rezultatom 43,05. Antonić je lični rekord postavila i u trci na 60 metara – 8,32.

     

    Bronzom se okitio i Aleksa Bajin u trci na 60 metara sa preponama, rezultatom 8,90, što je ujedno i njegov lični rekord. Bajin je lični rekord 39,51 istrčao i u trci na 300 metara.

     

    Bronzana je bila i ženska štafeta 4×200 metara. Petra Dimitrijević, Katarina Ćurčin, Elena Antić i Teodora Antonić postigle su rezultat 1.52,77.

     

    atletičari proletera na prvenstvu države

     

    Trener Mladen Grujić veoma zadovoljan učinkom

     

    Odlični su bili i Petra Dimitrijević koja je, sa preskočenih 150 centimetara, postavila lični rekord u skoku uvis i zamalo osvojila medalju, kao i muška štafeta 4×200 metara u sastavu Andrej Radivojkov, Ognjen Popov, Ivan i Aleksa Bajin. Tea Mašić popravila je lični rekord u bacanju kugle za više od pola metra, a na prvenstvu je kuglu bacila na daljinu od 9,29 metara. Ivan Bajin bacio je kuglu 9,58 a Maša Trbojević u trci na 1.500 metara osvojila je četvrto mesto. Katarina Ćurčin postavila je lični rekord na 60 metara – 8,67.

     

    – Vrlo sam zadovoljan učinkom. Četiri medalje, nekoliko četvrtih mesta i mnogo više ličnih rekorda, samo govori da smo dobro radili, a takmičenja tek predstoje. Sledi nam učešće na nekoliko mitinga – kaže za portal zrenjaninski.com trener Mladen Grujić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za vikend su se takmičili i seniori. Jovana Gladić, Ivan Garaj i Velibor Nikolić učestvovali su na međunarodnom atletskom mitingu u Zagrebu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]