• Andrea Sremac najbolja na prvenstvu Srbije, osvojila tri zlatne medalje!

    Atletičarka atletskog kluba AS023 Andrea Sremac osvojila je tri zlatne medalje i proglašena je za najbolju takmičarku prvenstva Srbije koje je održano 15. i 16. februara u atletskoj dvorani u Beogradu.   Ona je bila najbrža u trkama na 60m (7,85), zatim na 400m, sa novim ličnim rekordom (56,88), i u trci na 200m, sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Andrea Sremac najbolja na prvenstvu Srbije, osvojila tri zlatne medalje!

    Atletičarka atletskog kluba AS023 Andrea Sremac osvojila je tri zlatne medalje i proglašena je za najbolju takmičarku prvenstva Srbije koje je održano 15. i 16. februara u atletskoj dvorani u Beogradu.

     

    Ona je bila najbrža u trkama na 60m (7,85), zatim na 400m, sa novim ličnim rekordom (56,88), i u trci na 200m, sa izjednačenim ličnim rekordom (25,06).

     

    Andrei sada za ispunjenje norme za Evropsko prvenstvo za 400m nedostaje 38 stotih, a za 200m 46 stotih.

     

    Pročitajte još: Duško Tošić u Beogradu trenira sa fudbalerima Crvene zvezde

     

    Andrea Sremac je ovim takmičenjem završila dvoranski deo sezone, osvojivši na državnim prvenstvima za mlađe i starije juniorke i seniorke ukupno sedam medalja. Od toga, četiri su zlatne, dve srebrne i jedna bronzanu. Ona je postigla i državni rekord sa štafetom reprezentacije Srbije na 4x400m na Balkanskim igrama u Istanbulu.

     

    Andrea je na takmičenju nastupila u pratnji trenera Borislava Mandića.

     

    andrea sremac

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport