• Andrea Sremac bronzana na seniorskom dvoranskom prvenstvu Srbije

    Mlađa juniorka Andrea Sremac, članica atletskog kluba AS023, osvojila je bronzanu medalju na seniorskom dvoranskom prvenstvu Srbije. Prvenstvo je održano 1. i 2. februara u atletskoj dvorani u Beogradu.   Andrea je pobedila u drugoj, od tri grupe, s vremenom 25,11. To je bilo dovoljno da u konkurenciji najboljih sprinterki Srbije osvoji treće mesto i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Andrea Sremac bronzana na seniorskom dvoranskom prvenstvu Srbije

    Mlađa juniorka Andrea Sremac, članica atletskog kluba AS023, osvojila je bronzanu medalju na seniorskom dvoranskom prvenstvu Srbije. Prvenstvo je održano 1. i 2. februara u atletskoj dvorani u Beogradu.

     

    Andrea je pobedila u drugoj, od tri grupe, s vremenom 25,11. To je bilo dovoljno da u konkurenciji najboljih sprinterki Srbije osvoji treće mesto i bronzanu medalju.

     

    Pročitajte još: Mladi rvači Proletera ekipni pobednici Kupa Srbije za kadete (Foto)

     

    Andrea se plasirala i u finale trke na 60m, gde je sa vremenom 7,86, koje je istrčala i u polufinalu i finalu, podelila peto i šesto mesto.

     

    Andrea Sremac je na prvenstvu Srbije nastupila u pratnji trenera Borislava Mandića.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport