• AMERIČKI FUDBAL: Klečanski Vitezovi bolji od Pastuva – (Foto)

    KAF Vitezovi ( Klek ) – KAF Pastuvi ( Požarevac ) 6:0   Mnogo teže nego što se očekivalo, igrači Vitezova ostvarili su pobedu na otvaranju sezone, savladavši na vojnom stadionu u Maloj Americi ekipu Pastuva iz Požarevca.   Pobeda je ostvarena tek nakon produžetka, rezultatom 6:0.   Kiša, koja je tokom većeg dela susreta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AMERIČKI FUDBAL: Klečanski Vitezovi bolji od Pastuva – (Foto)
    KAF Vitezovi ( Klek ) – KAF Pastuvi ( Požarevac ) 6:0

     

    Mnogo teže nego što se očekivalo, igrači Vitezova ostvarili su pobedu na otvaranju sezone, savladavši na vojnom stadionu u Maloj Americi ekipu Pastuva iz Požarevca.

     

    Pobeda je ostvarena tek nakon produžetka, rezultatom 6:0.

     

    Kiša, koja je tokom većeg dela susreta veoma jako padala, pravila je obema ekipama ogromne probleme, tako da su famblovi, greške i veliki broj faulova bili ono što je obelezilo ovaj susret.

     

     

    Najbliži postizanju poena u regularnom toku meča bili su domaćini, kada je u trećoj četvrtini raning bek Vitezova Dragomir Milanović prebacio loptu preko linije, međutim, sudije su poništile tač daun, smatrajući da je igrač Kleka pre toga izašao van terena.

     

    Gosti su u samom finišu bili takođe u prilici da odnesu pobedu, kada su šutem sa 45 jardi pokušali da postignu poene, međutim, odbrambeni igrač Vitezova, Ilija Krajinović je odlično prošao kroz sredinu i izblokirao šut.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon žrebanja, prvi napad u produžetku imali su Klečani. Napad je krenuo sa 20 jardi, a Rade Škorić je sa dva trčanja uspeo da unese loptu u end zonu za 6:0. Gosti su takođe imali priliku da izjednače, međutim sjajni kapiten domaćih Nenad Pajić uspeo je da se dokopa lopte i na taj način obezbedi ekipi važnu pobedu.

     

    U narednom kolu, sledećeg vikenda, Klečani gostuju u Zemunu ekipi Pirata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport