• ALEKSANDRA VUJASINOVIĆ ŠAMPION SRBIJE

    ZRENJANIN – Aleksandra Vujasinović, takmičarka Karate kluba Zrenjanin nova je juniorska šampionka Srbije u kategoriji do 53 kilograma. Do titule državne prvakinje Aleksandra je stigla posle pet ostvarenih pobeda. Srebrnu medalju u kategoriji kadeta osvojila je Anja Milovanović a Nikola Mančev srebro je uzeo u kategoriji mlađih seniora.  Đorđe Salapura osvojio je bronzanu medalju u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ALEKSANDRA VUJASINOVIĆ ŠAMPION SRBIJE

    ZRENJANIN – Aleksandra Vujasinović, takmičarka Karate kluba Zrenjanin nova je juniorska šampionka Srbije u kategoriji do 53 kilograma. Do titule državne prvakinje Aleksandra je stigla posle pet ostvarenih pobeda.

    karate-klub-zrenjanin
    Karate klub Zrenjanin

    Srebrnu medalju u kategoriji kadeta osvojila je Anja Milovanović a Nikola Mančev srebro je uzeo u kategoriji mlađih seniora.  Đorđe Salapura osvojio je bronzanu medalju u kategoriji mlađih seniora.

    Izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatom na državnom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore, kaže trener KK Zrenjanin Vladimir Ilić.

    Od pet nastupa uzeli smo četiri medalje, a Neveni Radić je odličje izmaklo za malo. Inače, na prvenstvu je učestvovalo čak 900 takmičara, kaže Ilić i dodaje  da su svi zrenjaninski takmičari svojim nastupima istakli kandidaturu za poziv u reprezentaciju Srbije koja će nastupiti na Balkanskom šampionatu koji će se održati za dve nedelje u Sarajevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport