• Aleksandra Uzelac i njene saigračice iz reprezentacije druge na svetu!

    Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, za koju nastupa i Zrenjaninka Aleksandra Uzelac, osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Roterdamu.   Ovo srebro sija kao zlato, opšte je mišljenje u sportskom svetu, pogotovo što se na medalju sa svetskih prvenstava za juniorke čekalo dugo. A i zato što je u samom finalu protiv favoritkinja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksandra Uzelac i njene saigračice iz reprezentacije druge na svetu!

    Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, za koju nastupa i Zrenjaninka Aleksandra Uzelac, osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Roterdamu.

     

    Ovo srebro sija kao zlato, opšte je mišljenje u sportskom svetu, pogotovo što se na medalju sa svetskih prvenstava za juniorke čekalo dugo. A i zato što je u samom finalu protiv favoritkinja Italijanki vođena gotovo ravnopravna i neizvesna borba.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lepe vesti iz Proletera: Ognjenu zlato u Beogradu, Nikola stigao u Tokio

     

    Srebro je zasijalo je i na grudima mlade Zrenjaninke Aleksandre Uzelac, koja je do pre godinu dana branila boje Odbojkaškog kluba Bagljaš 023. Trenutno je članica lajkovačkog Železničara.

     

    Ovo je za mene još jedan uspeh u nizu, posle dve evropske medalje u prošloj godini. Takođe, srebrna medalja sa Svetskog prvenstva je dokaz da je sve moguće i da se trud i rad isplate. Mi znamo koliko smo radile i trenirale da bismo stigle ovde gde smo sada. Sada kada su mi se malo slegli utisci kažem sebi – mi smo druge na svetu, to je stvarno preveliki uspeh – kaže Aleksandra Uzelac za portal zrenjaninski.com.

     

    Aleksandru očekuje još jedno svetsko prvenstvo u Meksiku. Do tada, nastavlja vredno da trenira i da se priprema, kako kaže, da sledeća medalja bude zlatna.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    A pre svega toga, Aleksandru očekuje kratak predah.

     

    – Imam deset slobodnih dana koje ću provesti u Zrenjaninu. Želim da se odmorim i vreme provedem sa najdražim ljudima koji su i zaslužni za sve u mom životu – rekla nam je srebrna reprezentativka Aleksandra Uzelac, koja će naredne nedelje proslaviti 17. rođendan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin