• ALAL VERA, MOMCI: JOŠ JEDNA ODLIČNA PARTIJA (FOTO)

    RK Proleter – RK Loznica 35:24 (poluvreme 19:13)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera su u subotu, 25. novembra, u Kristalnoj dvorani, pred oko 150 gledalaca, u okviru 9. kola Super B lige „Sever-Centar“, ugostili ekipu RK Loznica.     Još jedna odlična partija izabranika Momira Rnića rezultovala je ubedljivom pobedom od 11 golova razlike. Sem početnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ALAL VERA, MOMCI: JOŠ JEDNA ODLIČNA PARTIJA (FOTO)

    RK Proleter – RK Loznica 35:24 (poluvreme 19:13)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera su u subotu, 25. novembra, u Kristalnoj dvorani, pred oko 150 gledalaca, u okviru 9. kola Super B lige „Sever-Centar“, ugostili ekipu RK Loznica.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Još jedna odlična partija izabranika Momira Rnića rezultovala je ubedljivom pobedom od 11 golova razlike. Sem početnog vođstva od 0:1, gosti u ostatku utakmice ni u jednom trenutku nisu bili ravnopravan protivnik, što je rezultovalo da se već u šesnaestom minutu prednost domaće ekipe uvećala na 9 golova razlike. To je dozvolilo strategu domaćih da i u ovoj utakmici šansu pruži mladim igračima, praktično juniorima, i na taj način im omogući da već sada stiču potrebno iskustvo koje će im trebati u budućnosti.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najveću prednost Zrenjaninci su ostvarili u 49. minutu, kad je prednost bila čitavih 16 golova razlike. Međutim, do kraja utakmice je došlo do malog opuštanja domaće ekipe, te su Lozničani uspeli do kraja da ublaže poraz na 11 golova razlike.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji igrač utakmice, koji je ujedno proglašen i za igrača iste, bio je Branko Tomić, koji je uspeo 10 puta da zatrese mrežu gostujuće ekipe.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom, 10. kolu, ekipa Proletera gostuje tradicionalnom i uvek neugodnom rivalu – Crvenki.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport