Slobodno vreme YTOP

ZRENJANINSKA PREMIJERA DRUGOG DELA „ZONE ZAMFIROVE“

Zona Zamfirova - drugi deo

ZRENJANIN – Zrenjaninska premijera drugog dela čuvenog domaćeg filma „Zona Zamfirova“ zakazana je za četvrtak, 26. januar, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u terminima od 18 i 20 časova. Film će biti emitovan i u subotu, 28. i nedelju, 29. januara, u istim terminima.

Zona Zamfirova – drugi deo

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja. Glavni junaci – lepa Zone, koju igra Brankica Sebastijanović, i kujundžija Mane – Milan Vasić, bore se da sačuvaju svoj brak. Radnja je i dalje smeštena između 1905. i 1908. godine prošlog veka – kroz ljubavnu priču dočarana je lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

U filmu igraju i glumačke zvezde poput Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića i drugih. Režiser filma je Jug Radivojević.

U četvrtak, 26. januara, od 16 časova, na repertoaru je i dečji animirani film „Snežna kraljica 3 – Vatra i led“ (Rusija, 80 min).

Treći nastavak bajkovitog animiranog hit filma „Snežna kraljica“ vodi nas na magično putovanje u ledeno carstvo. Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, junakinja Greta još uvek ne može da pronađe mir. U želji da konačno okupi porodicu, sa prijateljima kreće u potragu prepunu avantura i u večnoj borbi dobra i zla. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Ovaj film biće prikazivan u Kulturnom centru Zrenjanina i u subotu, 28. i nedelju, 29. januara, u terminu od 11 časova.

Narednog vikenda, odnosno 28. i 29. januara, u terminu od 16 časova, na repertoaru je i dečji film „Pevajmo“.

Radnja je smeštena u svet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje. Film „Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta, koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista i mali nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju….

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12, i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.