Foto dana Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci i Žitištani u još jednoj Tribalion adrenalinskoj avanturi (Foto)

tribalion

Još jedna Tribalion sportska avantura, prva prava trka sa preprekama u Srbiji, organizovana je danas na Tari. Među brojnim učesnicima ovog adrenalinskog izazova bili su i Zrenjaninci, Žitištani i stanovnici okolnih mesta, između ostalih i pripadnici Policijske uprave i Vatrogasno – spasilačke jedinice iz Zrenjanina.

 

Takmičari različitih generacija i zanimanja, pristiglih iz svih krajeva zemlje, učestvovali su u dve trke. Manje zahtevna, Tribalion Green, ruta je dužine 12 kilometara, sa 31 preprekom. Prilagođena je rekreativcima i svim ljubiteljima prirode, koji žele da uživaju u izazovu. Na putu od starta do cilja učesnici su nailazili na prepreke sa gumama, preskakali grede i provlačili se ispod njih, gađali u metu, nosili teret, provlačili se ispod žice, prelazili preko merdevina, drvenih zidova…

 

PROČITAJTE JOŠ: Ako ste željni divne prirode i malo avanture, predlažemo Zagajička brda

 

U trku Tribalion Challenge, koja seže u samu srž istinske avanture, upustili su se oni najodvažniji. Na stazi dugoj 21 kilometar, sa 1.150 metara kumulativnog uspona, njih je čekalo 35 izazovnih prepreka. Visoki zidovi, penjanje uz konopac, nošenje i vuča tereta, vodene prepreke, puzanje kroz blato, plivanje, samo su neki od izazova sa kojima su se suočili.

 

 

Među učesnicima i učenik gimnazije Nemanja Guranov

 

Devetočlani tim Blue Eagles bio je sastavljen od momaka i devojaka iz Policijske uprave Zrenjanin i Vatrogasno – spasilačke jedinice. Pridruženi član bio je petnaestogodišnji učenik prvog razreda Zrenjaninske gimnazije Nemanja Guranov, sin Duška Guranova iz Žitišta, koji je i organizovao ovu ekipu.

 

Ovaj tim učestvovao je u Tribalion Challenge trci.

 

– Sin i ja smo i prošle godine učestvovali u ovom izazovu. Sada smo nastupili zajedno sa mojim kolegama, koje su želele da se oprobaju u svemu ovome. Zadaci su bili slični kao i prošli put i maltene su svi prošli skoro sve prepreke – rekao je Duško Guranov za portal zrenjaninski.com.

 

On je dodao da je tim Blue Eagles imao podršku svojih pretpostavljenih i kolega iz Policijske uprave u Zrenjaninu.

 

 

U Tribalion Green trci učestvovao je tim Mladost fitnesa i Rekreakcije iz Zrenjanina.

 

– Okupili smo ekipu naših članova spremnih da pomere svoje granice i oprobaju se u nečemu novom. Na stazi dugoj 12 kilometara i sa 31 preprekom timski duh je bio stalno prisutan. Međusobno smo se podržavali i zajedno prošli kroz cilj kao jedan. Ponosni smo na sve članove i planiramo da i dalje organizovano posećujemo ovakve događaje – rekli su za portal zrenjaninski.com fitnes treneri Boris Živanov i Jovan Vukojević.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

tribalion

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.