Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Znaš li šta je „Operacija Minsmit“? Ova uzbudljiva priča je stigla u bioskop!

operacija minsmit
Operacija Minsmit

U bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 19. maja, možete da pogledate dva nova filma. U pitanju su britanska drama „Operacija Minsmit“ i francuska drama „Golijat“.

 

Operacija Minsmit

 

Priča prati dva britanska oficira koji podmeću lažne dokumente na telo mrtvog čoveka i stavljaju ga u neprijateljske vode u nadi da će lažne informacije stići do neprijatelja. Naravno, nisu baš svi u britanskoj vojnoj i obaveštajnoj službi uvereni kako će ta varka biti uspešna.

 

Film se prikazuje u terminima od 18.40 i 21.05 časova.

 

 

Golijat

 

Francuska, učitelj sporta danju, radnik noću i aktivista; Patrik, opskurni i usamljeni pariški advokat specijalizovan za pravo životne sredine; Matijas, lobista i čovek u žurbi, videće svoje sudbine okrenute naglavačke i isprepletene strašnim činom očajnog farmera.

 

Film se prikazuje u terminu od 18.30 sati.

 

 

Top gan: Maverik

 

U sredu, 25. maja, u terminima od 20, 21 i 22.30 časova, prepremijerno možete da pogledate akcionu avanturu „Top gan: Maverik“, u kojoj glavne uloge tumače Tom Kruz, Val Kilmer i Dženifer Koneli.

 

Nakon više od 30 godina služenja u Mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik“ Mičel je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa, čiji je nadimak Ruster, sina Maverikovog pokojnog prijatelja, oficira za presretanje radara, poručnika Nika Bredšoa, zvanog Gus.

 

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin su i sledeći filmovi: „Sećanja ubice“, „Bez signala“, „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, „Loši momci“, „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“, „Koko Zeka i tajne Mrkog Hrčka“ i „Pocrvenela panda“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz