Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Vinar Šandor Šomođi priredio vinsko veče u Hotelu „Vojvodina“ (Foto)

vinsko veče

Hotel „Vojvodina“ bio je domaćin jedne zanimljive večeri. Naime, vinar Šandor Šomođi, vlasnik vinskog podruma „Šomođi“, upriličio je vinsko veče za ljubitelje i poznavaoce dobre hrane i dobrog pića. Tom prilikom predstavio je vina iz svog vinskog podruma.

 

Spoj dobre hrane i dobrog vina, stanje je blizu blaženstva, kažu oni koji su uživali u ovoj vinskoj večeri.

 

Za hranu su se pobrinuli vrsni kuvari zrenjaninskog Hotela „Vojvodina“, koji su spremni da ispune zahteve svakog gosta i zadovolje svaki povod.

 

Na vinskim večerima služe se gangovi: u pitanju su mini porcije delikatesa koje znalci uparuju sa odgovarajućim vinima.

 

vinsko veče

 

Najvažnije je napraviti dobar balans između zalogaja hrane i gutljaja dobrog vina. Slaganje se, naravno, uči godinama. Ali, kad se primeni na pravi način, sreći gostiju nema kraja.

 

Kuvarima zrenjaninskog Hotela „Vojvodina“ nije bio nikakav problem da naprave gangove koji su bili uživanje kako za nepca, tako i za oči. I uz koje je vino Šomođi došlo do punog izražaja.

 

Za odličnu atmosferu ovog lepog događaja jednako su zaslužni i konobari. Oni su znalački iznosili gangove, točili vina i svojim znanjem i veštinama doprineli da ovo vinsko veče preraste u događaj za pamćenje.

 

vinsko veče

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM