Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Vikend u CineStaru: Super filmovi po super ceni! (Video)

super filmovi u bioskopu cinestar
Foto: CineStar Cinemas

Ovog vikenda u bioskopu CineStar Zrenjanin očekuju vas super filmovi po super ceni! Od 18. do 20. decembra cena ulaznica će iznositi svega 250 dinara!

 

Akcioni film “Pokajnik”, sa Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi, prikazuje se u terminu od 15.10 časova. Ljubitelji horora imaju priliku da pogledaju film “Igra strave”, a projekcija je od 15.05 časova.

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i akcioni film “Grenland: Poslednje utočište” (14.45 sati) i porodična avantura “Lesi se vraća kući” (subota, 12.55 časova).

 

PROČITAJTE JOŠ: Venčani u Zrenjaninu: Oni su se pred matičarem zavetovali na večnu ljubav

 

U bioskopu s pet zvezdica možete pogledati i nekoliko animiranih filmova. “Viking Vik i čarobni mač” se prikazuje od 11.10 i 15.20 časova, a “Snežana i sedam patuljaka” od 13.20 časova. “Kapetan Sabljozubi i magični dijamant” na programu je od 13.05 časova, a “Frka” od 13.35 sati.

 

Narednih dana možete pogledati i porodičnu avanturu “Meda Pedington 2” (petak i nedelja, 12.55 časova), kao i animirani film “Pčelica Maja: Medene igre” (11 časova). “Asteriks: Tajna čarobnog napitka” je na programu od 11.20 časova, a “Misija Arktik” od 11.50 sati.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM